19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 22 листопада 2017
    Середа, 22 листопада 2017 16:35

    Гідності бути. Свободу не спинити!

    - В’ячеслав Чорновіл сказав: «Україна починається з тебе». І події останніх років це яскраво підтверджують. Вони примусили кожного українця відчути причетність до своєї країни, а також зрозуміти, що ми господарі на власній землі. Майдан та Революція Гідності потрясли не тільки Україну, а й увесь світ, демонструючи усім, що ми – міцна духом волелюбна нація, яка зуміла відстояти свій демократичний вибір,- такими словами розпочала годину мужності з нагоди четвертої річниці Дня Гідності та Свободи провідний бібліотекар центральної районної бібліотеки Наталія Нестерук., який відбувся сьогодні, 22 листопада 2017 року.

    Середа, 22 листопада 2017 15:35

    До уваги громадськості!

    23 – 24 листопада 2017 року у фойє сесійної зали Волинської обласної ради відбудеться показ фотодокументальної виставки “Герої не вмирають!”, що проходить у рамках відзначення в області Дня Гідності та Свободи.

    Виставка підготовлена Волинським краєзнавчим музеєм за підтримки Волинської обласної державної адміністрації.

    Організаційний комітет облдержадміністрації

    Ряд заходів відбувся на Волині у День Гідності та Свободи, аби вшанувати тих, хто загинув за ідеали свободи і демократії та ціною власного життя творив доленосні для України події у 21 столітті.

    Зокрема розпочалися заходи з освячення меморіальної дошки загиблим воїнам УПА, яка встановлена на площі перед Луцьким медичним коледжем, що на вул. Лесі Українки, 2. Меморіальна дошка встановлена воїнам УПА Вячеславу Новосаду  та Антону Мельничуку, страченим 18 січня 1945 р.

    Фінансовий рік незабаром завершиться, тож на Волині активно тривають роботи з освоєння бюджетних коштів. Про те, над якими об’єктами працюють, а де й досі не ставали до справ, говорили сьогодні, 21 листопада 2017 року, під час робочої наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Так, за словами заступника начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Станіслава Наумчика, у листопаді, на рахунки розпорядників коштів надійшло 15,4 млн грн субвенції з Державного фонду регіонального розвитку (далі – ДФРР).

    Шановні воїни!

    Дорогі співвітчизники!

    Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи. Рівно чотири роки тому наша молодь, наші студенти стали першими, хто в шляхетному пориві, з юнацькою щирістю і відвертістю вийшли на Майдан з вимогою: не звертати з європейської дороги на російські манівці. Патріотичний порив молодого покоління знайшов потужний відгук у серцях українців. І мільйони громадян заполонили вулиці й площі столиці та багатьох інших міст.

    Революція Гідності стала ще одним доказом споконвічного прагнення українського народу до свободи і незалежності. Її річницю ми відзначаємо вже вчетверте, але цього року вперше можу прозвітувати суспільству, що одну з ключових вимог Майдану виконано: Угода про політичну асоціацію та зону вільної торгівлі Європейським Союзом з 1 вересня набула чинності.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua