16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 07 листопада 2017

    Право дитини на сім’ю визначено законами. І це не лише законодавча норма, а й закон природи. Жоден інтернат, навіть самий комфортабельний з євроремонтом не замінить родину. Тільки в сім’ї дитина пізнає любов, почуває себе щасливою, вчиться будувати власну родину, адже батьки не тільки дають їй життя, а й відповідають за догляд та виховання, передають досвід поколінь, прищеплюють моральні цінності та духовність.

    Однак буває так, що іноді батьки, з різних причин, не в змозі надавати своїм чадам навіть частку цього і діти залишаються без батьківського піклування. Тоді, як альтернатива сім’ї, виступають інші форми сімейного виховання – прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу. Останнім часом все більше сімей наважуються взяти на виховання чужу дитину.

    Відродження промисловості України та розвиток економіки визначені ключовим пріоритетом роботи Уряду та головним орієнтиром діалогу та співробітництва Кабінету Міністрів з основними профспілковими об’єднаннями держави. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками  найбільш  впливових профспілкових організацій України та промислових об’єднань. 

    Будівництво нових якісних доріг – один із пріоритетних напрямків роботи Уряду. Всі ми маємо змогу спостерігати, як видозмінилися за останній час українські автошляхи, адже активні ремонтні роботи ведуться і на відрізку дороги Н-22 Луцьк–Володимир-Волинський.

    Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації у своїй роботі приділяє велику увагу забезпеченню гармонійного всебічного фізичного розвитку дітей, виробленню у них навичок здорового способу життя, розвитку інтересу до занять спортом, зокрема і до гри в баскетбол. Саме тому особливе місце у плані роботи управління та районного методичного кабінету займають спортивно-масові заходи та змагання. 

    Цієї неділі команда дівчат, вихованців дитячо-юнацької спортивної школи, взяла участь у чемпіонаті Волинської області з баскетболу, що проходив у місті Нововолинськ.

    Футзал в Україні та за її межами відомий і як міні-футбол. Це командна гра з м’ячем у залі за участю двох команд по п’ять гравців кожній. Стандартний матч складається з двох рівних таймів по 20 хвилин.

    Популяризація футзалу робить його надзвичайно ефективним інструментом поширення здорового способу життя, навчання правилам спортивної поведінки, виховання самоповаги та відповідальності серед підростаючого покоління.

    Планова понеділкова нарада в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, 6 листопада 2017 року, відбулась у цілковито бюджетному векторі. Так, серед основних питань – стан казначейського обслуговування державного та місцевого бюджетів у жовтні поточного року, про яке доповів начальник головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло Леміщак.

    Традиційно, у перший і третій понеділок місяця голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик проводить прийом громадян. Так і  вчора, 6 листопада 2017 року, до керівника найвищої виконавчої гілки влади в області звернулося більше десятка краян.

    6 листопада 2017 року по завершенні оперативної наради голова облдержадміністрації Володимир Гунчик поспілкувався із волинськими медіа. Варто нагадати, що брифінг керівника найвищої виконавчої гілки влади в області – щопонеділка в плані його робити. Нині запитань було чимало.

    Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про електронні довірчі послуги». Документ спрямований на реформування національної нормативної бази у сфері електронного цифрового підпису шляхом імплементації законодавства Європейського Союзу, розбудову єдиного простору довіри на основі системи електронних довірчих послуг.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua