16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 10 березня 2022

    Президент України В.Зеленський підписав прийнятий Верховною Радою України Закон України «Про основні засади примусового вилучення в Україні об’єктів права власності Російської Федерації та її резидентів». Зазначений Закон визначає правові засади примусового вилучення з мотивів суспільної необхідності об’єктів права власності (включаючи випадки, за яких це настійно вимагається військовою необхідністю) Російської Федерації, як держави, яка почала повномасштабну війну проти України, та її резидентів.

    Положення про добровольчі формування територіальних громад, затверджене постановою Кабміну, визначає порядок утворення та діяльності добровольчих формувань територіальних громад (далі - добровольчі формування), набуття та припинення членства в добровольчих формуваннях: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1449-2021-%D0%BF#Text

    Центр протидії дезінформації при РНБО України наводить основні тези брифінгу Д.Кулеби за підсумками перемовин з С.Лавровим:•  Першочергові завдання перемовин з української сторони: організація гуманітарних коридорів та тимчасове перемир’я для вирішення проблем усіх людей. •  Сподіваємося на відповідні поступки російської сторони у вирішенні гуманітарних проблем.

    Ти можеш збирати і передавати дані про пересування ворога. Але робити це треба обережно, щоб не наразитися на небезпеку для себе. Про це громадян попереджає керівництво Сухопутніх військ України. 

    Відсьогодні набув чинності Закон «Про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України». Законом встановлено: Стаття 1. Кожен українець або особа, яка легально перебуває в Україні, може отримати зброю та боєприпаси від України та протистояти агресії РФ. Стаття 2. Застосування цивільними зброї, виданої Україною, прирівнюється до Закону про застосування зброї військовослужбовцями. Стаття 3. Цю зброю необхідно буде віддати до органів Нацполіції не пізніше, як за 10 днів по закінченню або війни, або воєнного стану в Україні.

    «Орієнтовно за тиждень у додатку «Дія» розпочнеться реєстрація інформації про пошкоджене та зруйноване майно громадян України. Про це на брифінгу заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. «Кожен, хто залишився без даху над головою, кожен, чий дім чи квартира були знищені окупантом, зможе залишити заявку на відшкодування в «Дії». Ми вже створили Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури. І щойно війна буде завершена ми почнемо відновлювати все, що зруйнував ворог» – йдеться в повідомленні.

    На ДП «Волиньвугілля» поступили кошти за бюджетною програмою «Реструктуризація вугільної галузі». Їх скеровано на виплату заробітної плати за січень усім працівникам ДП "Волиньвугілля" та частково за лютий виробничому персоналу ВП «Шахта «Бужанська». Кошти надходять на особові рахунки працівників.

    В області працює 492 з 519 наявних аптек та аптечних пунктів. В кожному населеному пункті працює щонайменше одна аптека. Проблем із постачанням ліків в області немає. Медикаментів вистачає, зокрема інсулін у достатній кількості. За інформацією Держлікслужби у Волинській області, інсулін здебільшого забезпечують мережі аптек від «Волиньфарм», «Подорожник» та «Волиньфармпостач».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua