17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 02 листопада 2017

    Традиційно в першу неділю листопада держава і суспільство вітають працівників, які стоять на захисті прав і свобод соціально незахищених верств населення. Це свято є свідченням високої оцінки ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати та безпеки праці, трудових відносин. Турбота про людей є головним завданням у діяльності працівників соціальної сфери. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує.

    Із червня 2017 року тривають активні ремонтні роботи на відрізку дороги Луцьк-Володимир-Волинський, що у межах автошляху загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне . Аби тримати руку на пульсі щодо ходу проведення та результатів цих робіт голова облдержадміністрації Володимир Гунчик запровадив традиційні щотижневиі наради із керівниками підрядних організацій, що працюють на об’єкті та головами Володимир-Волинської, Локачинської та Луцької райдержадміністрацій.

    В ході офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Королівства Саудівська Аравія було підписано низку документів про двостороннє співробітництво у сфері підготовки дипломатичних кадрів, у галузі інвестиційного співробітництва у сільському господарстві, а також про співпрацю в інформаційній сфері.

    Реформа Децентралізації – діє. Вкотре у цьому переконалися волиняни, які 29 жовтня прийшли на виборчі дільниці та, віддавши свої голоси, обрали керівників новостворених об’єднаних територіальних громад. Тож у 19-ти ОТГ саме час розпочинати роботу. Для того, аби зосередити увагу голів на першочергових речах 1 листопада 2017 року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик провів спільну робочу нараду.

    З 14 по 22 листопада 2017 року відбудеться Міжнародна акція «Українська політика та ЗМІ очима молоді», організаторами якої є Міністерство молоді та спорту України спільно зі Світовим Конгресом Українських Молодіжних Організацій за підтримки Міністерства інформаційної політики України, МФДО «Співпраця: Україна – Діаспора» та ГС «Промінь Україна».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua