16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 26 лютого 2022

    Дорогі мешканці Володимир-Волинського району! Дозвольте висловити щиру вдячність усім і кожному, хто не впав у відчай перед лицем кривавої агресії, а на своєму місці робить те, що уміє, і те, що повинен, – дає відсіч ворогові в складі військових формувань, допомагає армії ресурсно і матеріально, підтримує біженців, виконує свій професійний обов’язок на благо країни… Станом на вечір 26 лютого ситуація в районі контрольована. Чітко і злагоджено виклики часу приймають усі 11 територіальних громад району. Цивільне населення веде себе спокійно і згуртовано. Протягом трьох останніх днів доводиться спілкуватись з сотнями мешканців району, які не бачать для себе іншого варіанту, як стати до зброї і боронити рідну землю. 

    Демонтовуватимуть дорожні знаки на усіх дорогах країни. Пріоритет №1 - вказівні знаки, назви населених пунктів. Про це повідомляє Укравтодор. Також Укравтодор закликає усі шляхові організації, територіальні громади, органи місцевого самоврядування негайно розпочати демонтаж дорожніх знаків поблизу своїх населених пунктів. 

    Якщо ви бачите такі мітки на газопроводах: фотографуйте; запам'ятайте локацію; негайно повідомляйте поліцію за номером 102, а також нас на лінію 104. У разі можливості - знищуйте, але обов'язково інформуйте. Також, якщо ви бачите підозрілих осіб поблизу газопроводів - так само повідомляйте поліцію та АТ «Волиньгаз». Це ДУЖЕ важливо! Кіберполіція створила спеціальний бот для повідомлень про виявлені мітки, які лишають окупанти. Можна сфотографувати точки та вони потраплять до єдиної бази на Google Maps.

    Усі приватні літальні апарати (безпілотники, дрони тощо), які будуть здійснювати польоти на території Волині – знешкоджуватимуть, а власників притягуватимуть до відповідальності. У жителів області вимагають не задіювати самостійно будь-які літальні апарати. Волиняни, якщо ви помічаєте літальний апарат на території області, – повідомте на гарячу лінію поліції «102»!

    26 лютого голова військової адміністрації Юрій Лобач звернувся до мешканців району, місцевої влади, силових структур та озвучив першочергові завдання на сьогодні. "Наша армія показала – вона найкраща і найсильніша. Їй треба допомогти нашою виваженістю, холодним розумом і чіткістю дій!, - зазначив він. 

    За повідомленням керівників міських, селищних та сільських територіальних громад, усі пункти розміщені у опалюваних приміщеннях. Забезпечується гаряче харчування, триває безперервний збір продуктів, м’якого інвертарю, засобів гігієни, ліків. Звертатись за допомогою переселенцям із територій, де тривають бойові дії, можна за такими адресами:

    Володимир-Волинське ТМО має запаси медикаментів, яких у звичайному режимі вистачить на місяць. Тому зараз ми формується резерв медикаментів.  Звертаються до усіх,  хто має можливість, долучитися до добровільного збору ліків. Перев'язочний матеріал, потреба у якому може виникнути: (вата, бинти, шприци); спирт, перекис водню, йод; медичні рукавиці інше!!! Прохання приносити перев'язочний матеріал у приймальне відділення ТМО на вулиці Павлова, 20.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua