16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 11 травня 2019

    Дорогі краянки!

    Прийміть найсердечніші вітання з прекрасним святом – Днем матері!

    Материнство – безцінний дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім'ї, роду і народу. Саме уроки матері є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом. Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами своєї Батьківщини.

    При визначенні сукупного доходу до витрат фізичної особи, яка здійснює незалежну діяльність приватних виконавців, можуть бути віднесені документально підтверджені витрати, які пов’язані з організацією такої діяльності та обумовлені вимогами Законів України від 02 червня 2016 року № 1403-VIII «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів», від 02 червня 2016 року № 1404-VIII «Про виконавче провадження» та наказу Міністерства юстиції України від 29.09.2016 № 2830/5 «Про встановлення Видів та розмірів витрат виконавчого провадження».

    Виноград — теплолюбна культура, яка традиційно вирощується у південних областях України. Проте останніми роками багато власників присадибних ділянок почали вирощувати виноград практично по всій території нашої країни. Літом на винограднику багато роботи. Господарі, котрі не встигли замульчувати міжряддя, мають можливість виправити ситуацію. Відтак, порятуйте корені від перегрівання. На кожному пагоні вище грона залишайте 20 здорових листочків. Нижні слід видалити, завдяки чому поліпшиться доступ повітря. Для наливання ягід необхідна волога. За відсутності опадів регулярно проводять поливи. Інакше при першій же грозі плоди інтенсивно вбиратимуть воду й розтріскуватимуться. Також рекомендується обприскувати крону (аби відкрилися спори). Робіть це дощівкою (у ранкові години).

    Амброзія полинолиста - небезпечний для людини та довкілля бур`ян, який має карантинне значення в Україні. Засмічує подвір`я та вулиці, сільськогосподарські угіддя, парки, пустирі, узбіччя доріг, залізничні колії. Амброзія є карантинним бур`яном не лише для України, а і для багатьох держав світу. Вантажі засмічені насінням амброзії до експорту у ці країни не допускаються. Крім того, рослини амброзії виробляють величезну кількість пилку, який є дуже небезпечним для людини і при вдиханні з повітрям викликає алергійне захворювання – поліноз. Хвороба протікає у вигляді різко вираженого алергійного риніту, кон`юктивіту, бронхіальної астми, мігрені, кропивниці та супроводжується значним знесиленням організму.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua