16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 17 листопада 2017

    Дорогі волиняни! Від щирого серця вітаю усіх представників аграрного сектору економіки із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

    Агропромисловий комплекс Волині робить значний внесок у справу гарантування продовольчої безпеки держави, про що свідчать показники розвитку галузі. Так, у 2017 році зросли обсяги виробництва сільськогосподарської продукції в усіх категоріях господарств на 3,6 % у порівнянні з 2016 роком. Четвертий рік поспіль, або вп’яте за всю історію області, валове виробництво зернових перевищило 1 мільйон тонн, при чому без пізніх зернових культур та кукурудзи.

      Шановні працівники сільськогосподарської галузі району!

    Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.

    Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства в Україні. Це свято було засноване в 1993 році і присвячене всім аграріям країни, а також підприємствам, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

    Радикальні зміни в суспільстві, політичні й економічні реформи в Україні створюють нові умови для соціально-економічного розвитку держави в цілому  та всередині територіальної громади зокрема. Реформи, пов’язані з децентралізацією, є певним викликом для багатьох галузей, які мають знайти своє місце, окреслити шляхи подальшого існування та визначити нові напрями і форми надання населенню тих чи інших послуг.

    Відтак, голова райдержадміністрації Наталія Василець учора, 16 листопада 2017 року, ініціювала робочу нараду з головами об’єднаних територіальних громад щодо делегованих повноважень на 2018 рік.

    Про створення системи всебічної підтримки, формування та розвитку громадянської активності молоді для її самовизначення і самореалізації, забезпечення правових, гуманітарних, економічних передумов та надання гарантій соціального становлення молодої особи говорили під час засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, що відбулася 16 листопада 2017 року.

    Щороку в третій четвер листопада в усьому світі відзначають Міжнародний день відмови від паління. Є він і в календарі українців.

    Ця дата - це прекрасний привід задуматися над тим, що в цілому у нашій країні зараз курить десята частина жінок, більше половини всіх чоловіків, 53% старшокласників. Тому Міжнародний день відмови від куріння обов'язково пов'язаний з проведенням заходів, які сприяють боротьбі з цією згубною звичкою.

    Шановні студенти!

    Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента – святом молодості та надії, святом людей, без котрих неможливе майбутнє України.

    Студенти – це та творча, амбітна, цілеспрямована частина нашого суспільства, яка є рушієм позитивних змін в Україні. Так склалося історично, що студентська молодь посідає чільне місце в творенні української держави. Саме вам притаманні такі значимі риси, як патріотизм, новий погляд на оточуючий світ, незаангажованість думки та соціальна активність, оптимізм та палке бажання модернізувати власну країну.

    16 листопада, Верховна Рада 312 голосами підтримала законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування» (№7275), підготовлений за ініціативи Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана. Законопроект входить в пакет законодавчих актів, ухвалення яких сприятиме пожвавленню ділової активності в Україні та розвитку підприємництва, що дозволить досягти показників зростання економіки на рівні 5-7%. Напередодні голосування урядові ініціативи підтримали представники ділових кіл України. Бізнес-асоціації визнали законопроект вкрай актуальним і здатним стати ефективним інструментом поліпшення умов ведення бізнесу в Україні та роботи з інвесторами.

    Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик вніс на розгляд обласної ради пропозиції щодо перерозподілу коштів обласного бюджету.

    Додатковий ресурс, отриманий від перевиконання надходжень загального фонду обласного бюджету за січень-жовтень 2017 року, за пропозиціями облдержадміністрації, пропонують спрямувати на захищені статті, зокрема, виплату заробітної плати працівникам ветеринарії. Адже встановлених обласною радою призначень (рішенням про обласний бюджет на 2017 рік від 2.02.2017 №1034) не достатньо, аби до кінця поточного року забезпечити видатки на утримання ветеринарної медицини.

    Шановні студенти! Щиро вітаю вас – молодих, енергійних, сповнених свіжих мрій та надій – із Міжнародним днем студента! Це свято об’єднує молодь усього світу, бо, насамперед, це – день студентської солідарності, що немає меж та кордонів.

     

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua