Версія для друку
Середа, 07 грудня 2016 10:59

Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня місцевого самоврядування – свята громади

Місцеве самоврядування – найбільш ефективна форма народовладдя. Адже майбутнє держави та наших громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов прошивання своїх мешканців.

Пріоритетним напрямом у стратегії розвитку громадянського суспільства в Україні є розширення прав органів місцевого самоврядування, наділення їх правам самостійно провадити господарсько-економічну діяльність та визначати головні цілі у розвитку українських місцевих громад. На теренах області діє більше 400 рад різних рівнів. Окрім цього, за минулий рік створено сім об’єднаних територіальних громад, а 11 та 18 грудня цьогоріч відбудуться вибори ще у восьми територіальних громадах, що є лише початком тривалого процесу децентралізації.

Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є гідним внеском у розбудову регіону і держави.

Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Усім причетним до цього свята, бажаю міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди й добра. Нехай щира людська вдячність та повага будуть Вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

Переглядів 2809