Версія для друку
Понеділок, 19 грудня 2016 13:21

На щопонеділковій нараді

Луцюк А.Я.- головний спеціаліст відділу культури та туризму зазначила, що у районному будинку культури та клубах району готуються новорічні ранки. А сьогодні відбудеться захід до Дня святого Миколая у РБК та Зимнівській ОТГ.

Бігун О.А. - начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проінформувала присутніх про святкування у школах району Нового року, яке відбудеться із 27 по 29 грудня. А із 30 грудня по 16 січня учні відпочиватимуть на канікулах.

Піку захворювань на ГРВІ, зауважила Оксана Андріївна, у школах немає. Станом на п'ятницю відсутніми були лише 3,5% школярів.

Ліщук Ю.І. - завідувач сектору з питань цивільного захисту повідомив, що у четвер відбудеться командно-штабне тренування з відповідальними керівниками установ та організаціями району з питань взаємодії забезпечення безпечності руху автотранспорту в період ускладнення погодних умов на ділянці автомобільної дороги Володимир-Волинський – Нововолинськ.

Також було окреслено ряд завдань, над якими треба працювати протягом тижня та дано ряд доручень працівникам структурних підрозділів.

Переглядів 2526