Версія для друку
П'ятниця, 03 листопада 2017 15:10

Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть найщиріші побажання з нагоди професійного свята.

На ваші плечі покладене одне з найважливіших і відповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення.

Дякую вам за служіння обраній справі, професіоналізм та витримку, любов і співчуття. Впевнена, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання, великий практичний досвід для досягнення нової якості життя наших громадян

Отож, у день професійного свята прийміть найщиріші слова вдячності за щоденну, наполегливу та самовіддану роботу, за те душевне тепло, яке ви відаєте людям. Миру та злагоди, впевненості у своїх силах, наполегливості та невичерпної енергії, сімейного затишку та благополуччя вам та вашим родинам. Хай благодатна осіння пора наповнить ваші серця теплом і відчуттям потрібності людям, життя сповниться миром, злагодою, стабільністю, добробутом, любов’ю і впевненістю у майбутньому.

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 4415