Версія для друку
Понеділок, 26 лютого 2018 16:42

Стартували ХVI Спортивні ігри школярів Волині з баскетболу серед юнаків

У школярів краю стало доброю традицією розпочинати черговий спортивний сезон у древньому місті Володимирі-Волинському. Відтак, 23-24 лютого в княжому граді урочисто стартували  ХVI Спортивні ігри школярів Волині з баскетболу серед юнаків 2000- 2001 років народження. У змаганнях взяло участь 16 команд міст та районів області, які змагались у 4 групах.

Під час відкриття заходу учасників і тренерів привітав начальник обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Манахін.

Оцінював результативність змагань директор Володимир-Волинської районної дитячої юнацько-спортивної школи Володимир Гнатюк.

Наш район представляла команда опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ст. Суходоли», яку підготував тренер Володимир Борис.

За підсумками цікавої та напруженої боротьби Володимир-Волинський район зайняв 10 місце. Перемогу здобула команда з міста Луцька, другими стали юнаки Камінь-Каширського району, третє місце посіли  юні баскетболісти Ратнівського  району.

На завершення, переможців і призерів ХVІ Спортивних ігор з баскетболу нагороджено грамотами обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Переглядів 3682