Версія для друку
Вівторок, 17 квітня 2018 12:06

Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня працівника пожежної охорони

Шановні волиняни! Вогонь – давній супутник людини, який потрібен усюди: і в побуті, і на роботі. Однак, полум’яна стихія приносить людям не тільки користь, а й великі втрати – людські та матеріальні.

Тож у день професійного свята хочу привітати працівників мужньої та самовідданої професії – пожежників, які щодня, ризикуючи власним життям, рятують інших людей від вогню!

Важко переоцінити внесок пожежної служби у справу захисту життя та здоров’я громадян, збереження національного багатства і довкілля від нещадної вогняної стихії. Аби відвернути неминучу трагедію, професіонали-пожежники не вагаючись кидаються у вогонь. За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу ви здобули  глибоку повагу і шану жителів області. А тисячі успішно ліквідованих пожеж і врятованих із вогню людей – це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності вашої професії.

Висловлюю вам глибоку вдячність за мужність, вірність обов’язку та бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою. Переконаний, що ви й надалі будете віддано і сумлінно служити обраній справі.

Щиро бажаю усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, міцного здоров’я, щастя і добра, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у Ваших оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

З повагою голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко

Переглядів 3920