Версія для друку
П'ятниця, 20 квітня 2018 11:58

До уваги роботодавців та пошукачів роботи

Спеціалістами Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед роботодавців та пошукачів роботи щодо можливості використання електронних кабінетів.

Електронний кабінет – це персональне автоматизоване робоче місце роботодавця, працювати в якому можливо  з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також з мобільного телефону.

У «Електронному кабінеті» роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та   працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме.

В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії), в тому числі і уточнювальних, в онлайн-режимі до державної служби зайнятості та подальшим завантаженням фахівцем центру зайнятості в базу вакансій. Крім того, передбачена можливість переглядати звіти за формою 4-ПН, 1-ПА, які подавались до служби зайнятості.

В «Електронному кабінеті» зареєстрований безробітний має можливість створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання. Крім зазначених послуг, власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані у центрах зайнятості, та записатися на ті з них, що зацікавили, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Зареєструвати «Електронний кабінет» можливо спільно з працівниками центру зайнятості на web-сайті служби зайнятості www.dcz.gov.ua.

Чекаємо вас у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості за адресою: м. Володимир-Волинський, вулиця Коперніка, 5.

Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості

Переглядів 3921