Версія для друку
Середа, 04 липня 2018 18:17

Володимир-Волинський район став багатшим на ще одну матір-героїню

Сьогодні, 4 липня 2018 року, у рамках робочої поїздки у Зимнівську сільську раду керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та голова районної ради Роман Гук виконали почесну місію – вручили посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня» жительці села Льотниче, матері п’яти дітей Валентині Сапаковій. Найстаршому, Вадимові, уже 22 роки, наймолодшому, Сашкові, - всього лиш дев’ять.

Валентина Василівна уродженка села Нехвороща Володимир-Волинського району. Свою трудову діяльність розпочала у 94-му на Житомирщині та незадовго повернулася на малу Батьківщину.

Односельчани із теплотою відгукуються про жінку, характеризуючи її, як зразкову матір. Позитивно характеризують і колеги, адже проявила себе здібним фахівцем та ініціативним працівником.

Сьогодні свою любов пані Валентина дарує не лише п'яти синам-соколам, а й маленькій онучці Юліані.

- Виховання дітей – це важка праця, - зазначив у вітальному слові керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, – яка не закінчується 24 години на добу і з такої роботи не можна піти чи взятии вихідний. Низький уклін вам і пошана, шановна Валентино Василівно, за недоспані ночі, материнську самовідданість і зразкове виховання  справжніх громадян нашої держави.

Приємно відзначити й те, що свої музичні вітання із приводу присвоєння цього «почесного» звання дарували матері-героїні юні аматори сцени, вихованці районного Будинку школяра під керівництвом Людмили Гендес.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3747