Версія для друку
Середа, 27 березня 2019 15:03

Держслужбовці Володимирщини розпочали курс підвищення кваліфікації

Модернізація системи державної служби відповідно до кращих світових практик та стандартів – серед ключових завдань реформування державного управління в Україні.

Якість державного управління на центральному та місцевому рівнях залежить від професіоналізму державних службовців, від їхнього уміння надавати якісні публічні послуги та професійного розвитку.

Відтак, сьогодні, 27 березня 2019 року, стартувало навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців апарату та структурних підрозділів Володимир-Волинської  райдержадміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади району, вперше призначених на посади державної служби та які впродовж останніх 3 років не підвищували кваліфікації.

Мету та завдання підвищення кваліфікації за професійною програмою та особливості проведення виїзного навчання окреслила слухачам директор Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Тетяна Литвиненко.

Спікером же першого заняття став доктор політичних наук,  професор кафедри політології та державного управління Східноєвропейського національного університету ім. Лесі України Валентин Малиновський, який розповів держслужбовцям про публічну владу в Україні. Зокрема, доповідач зупинився на поняттях державної та муніципальної влад, їх характеристиках та процесах децентралізації.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4069

Галерея зображень