Версія для друку
Понеділок, 20 травня 2019 16:14

Із зони проведення ООС на Володимирщину повернувся зенітно-ракетний полк

Наприкінці минулого тижня до рідних домівок із зони проведення операції Об’єднаних сил повернулися військовослужбовці 1 зенітно-ракетного дивізіону 39-го зенітного ракетного полку.

Із жовтня минулого року вони несли бойові чергування і виконували завдання за призначенням на сході України.

Відтак, сьогодні, 20 травня 2019 року, у районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди цієї події.

Привітати із поверненням на рідну землю наших мужніх захисників прийшла голова районної державної адміністрації Наталія Василець.

- Для мене велика честь разом із жителями Володимирщини вітати вас із поверненням додому! Адже, повірте, на вас чекали не лише батьки, дружини, діти – Вас чекала із нетерпінням уся Волинь, - зазначила Наталія Володимирівна. - Щиро дякую кожному із вас за проявлені мужність і героїзм, за мирне небо Володимирщини, за можливість жити, кохати, народжувати на рідній землі.

Серед вас немає випадкових людей. Кожен із вас на своєму місці, кожен знає свою справу, тому із впевненістю кажу – ми обов’язково переможемо та звільнимо нашу Україну від окупантів!

Низький уклін вам, військовослужбовці, за мир і спокій на нашій Волині, Володимирщині й у кожному нашому серці!

Слава українському війську! Слава 39-му зенітно-ракетному полку! Слава Україні!

А також за стійкість та мужність, патріотизм та високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків в зоні проведення ООС очільниця краю вручила Подяки військовим-зенітникам: Ігорю Колодному, Альбіні Сердюк, Оксані Михайлевській, Володимиру Сулиму та Сергію Рожку.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3853