Версія для друку
Понеділок, 27 травня 2019 10:56

Шляхи вирішення головних питань життєдіяльності району обговорили на оперативній нараді

Шляхи вирішення головних питань життєдіяльності району обговорили сьогодні, 27 травня 2019 року, учасники оперативної наради, яку провела голова райдержадміністрації Наталія Василець

Серед питань, що обговорювалися на нараді – питання забезпечення життєдіяльності району у всіх його сферах.

Зокрема, начальник управління соціального захисту населення Наталія Голюк проінформувала про роботу свого структурного підрозділу:

- Минулого тижня профінансовано понад 220 тисяч гривень. Серед яких виплати компенсації фізичним особам, що надають соціальні послуги, внутрішньо переміщеним громадянам, а також пільги та субсидії.

Триває, за словами Наталії Орестівни, і виплата разової грошової допомоги до 5 травня. За минулий тиждень учасникам бойових дій переаховано  3, 9 тис. грн. Загалом, цьогоріч, відповідно до наданих списків, таку допомогу уже отримало 1030 осіб на загальну суму в понад 1 млн грн.

- Не припиняємо роботи і по призначенню допомоги багатодітним сім’ям, - зазначила Наталія Голюк. – Уже прийнято 201 справу.

Своєю чергою, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун розповіла присутнім про хід підготовки працівників установ державної служби до спартакіади державних службовців області, що відбудеться уже цього четверга на базі Володимир-Волинського спорткомплексу «Олімп».

Про робочі плани на поточний тиждень ознайомили очільницю краю і керівники управління агропромислового розвитку Світлана Мазурок, відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Юрій Ліщук та завідувач ЦНАПу Галина Василенко.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3730