Версія для друку
П'ятниця, 31 травня 2019 14:38

В районі відзначили День захисту дітей

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Від кожного з нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління.

Сьогодні, 31 травня 2019 року, у районному будинку культури відбулися святкові заходи присвячені Дню захисту дітей, які зібрали школярів із усієї Володимирщини.

Діти брали участь у різноманітних конкурсах, з великим задоволенням танцювали та грали. Перед РБК юні художники змагалися у конкурсі малюнка, зображуючи на асфальті своє щасливе дитинство. Приємно було бачити, що головними цінностями у серцях підростаючого покоління є родина, Батьківщина та прагнення миру в Україні. Зі святкової сцени свої пісенні дарунки слали юні артисти із усього нашого району.

- Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей, - зазначила голова райдержадміністрації Наталія Василець, яка завітала на свято дитинства. - Щодня ми маємо зігрівати теплом і любов’ю кожне маленьке серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього. І тоді всі діти виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю всієї України.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3526

Галерея зображень