Версія для друку
Вівторок, 04 червня 2019 16:52

Держслужбовці Володимирщини завершили навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації

Підвищення рівня професійної компетенції - невід’ємна складова діяльності державного службовця, що впливає на ефективність виконання покладених завдань, престиж, як держслужбовця, так і органу в якому працює.

Відтак, впродовж двох місяців держслужбовці Володимирщини без відриву від роботи проходили курс навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади району, вперше призначених на посади державної служби та які впродовж останніх 3 років не підвищували кваліфікації.
Навчальні курси складалися з кількох модулів, що були пов’язані з питаннями публічної влади в Україні, децентралізаційними процесами, доступом до публічної інформації, забезпеченням прав осіб з інвалідністю, державною політикою України з питань євроатлантичної інтеграції, адміністративним менеджментом та низкою інших не менш актуальних питань.
Лекторами навчання були викладачі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Луцького національного технічного університету, Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. А також весь цей час із нами працювала куратор - методист навчально-методичного відділу Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Лариса Касьян.
Сьогодні, 4 червня 2019 року, відбулось підсумкове заняття, завершенням якого стало проходження держслужбовцями тестування.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3524