Версія для друку
П'ятниця, 30 серпня 2019 15:39

Низка нагород - районним театралам

Відзнака – це увага, яка дає натхнення і сили творити далі. Колектив Володимир-Волинського народного аматорського театру “Відродження” ім. Богдана Берези районного будинку культури, режисером якого є Олена Шарко, має уже чимало здобутих призових місць на різноманітних фестивалях та конкурсах. А нещодавно їх колекцію нагород поповнила ще й низка відзнак обласного та міністерського рівнів: 
- Почесна грамота Міністерства культури України колективу Володимир-Волинського народного аматорського театру “Відродження” імені Богдана Берези Володимир-Волинського районного будинку культури;
- Почесна грамота Міністерства культури України Шарко Олені Касянівні;
- Подяка голови Волинської обласної ради колективу народного аматорського театру “Відродження” імені Богдана Берези;
- Почесна грамота Волинської обласної ради Олені Ксянівні Шарко.
На церемонію їх вручення, що відбулася сьогодні, 30 серпня 2019 року, у районний будинок культури завітали в.о.голови. керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.
Очільники краю подякували акторам театру та безпосередньо режисеру Олені Касянівні за те, що своєю творчою працею формують високі етичні та естетичні ідеали жителів Володимирщини. А також побажали їм здоров’я, сил, енергії, крилатих надій і творчих успіхів.

Відділ внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3993

Галерея зображень