Версія для друку
П'ятниця, 18 жовтня 2019 10:11

Юристи області підвищували кваліфікацію

Учора, 17 жовтня 2019 року, у Волинському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій,  відбувся тематичний семінар “Правове забезпечення діяльності місцевих державних адміністрацій”, для керівників і спеціалістів юридичних служб апаратів райдержадміністрацій області. Участь у ньому взяла й начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Анна Юхимюк.

У ході навчання присутні опрацювали ряд важливих питань, зокрема: внесення змін до законодавства України щодо перезавантаження влади; законодавство про працю та охорону праці; порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю; проведення інспекційних відвідувань та організація невиїзних інспектувань.

Розглянули також, як отримати документи про факт відсутності перебування об´єктів нерухомого майна у державній власності та функції служб у справах дітей райдержадміністрацій і можливості передачі цих повноважень ОТГ.

Управлінці-практики - Віталій Потапенко, Лілія Дробошинець,Тетяна Литвиненко, Юрій Бондарчук, Микола Ющук, Неля Фоміна та Андрій Кизицький - надали роз´яснення з питань, що стосуються їх компетенції.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3437