Версія для друку
Четвер, 21 листопада 2019 15:52

Доки пам'ять живе, доти живуть Герої

21 листопада в Україні офіційно відзначають День Гідності та Свободи, як пам’ять про масові акції протесту 2013-2014 років за європейський курс розвитку країни.

У день шостої річниці початку Революції Гідності на Володимирщині вшанували пам’ять її  учасників, які ціною свого життя, своєю силою, терпінням і вірою у торжество справедливості відстоювали гідність українського народу, його свободу і незалежність.

Хресною ходою від собору Різдва Христового студенти місцевих навчальних закладів із портретами майданівців, духовенство, представники установ і організацій району та небайдужі краяни пройшли до пам’ятної дошки загиблим воїнам АТО. Представники влади поклали квіти до портретів Героїв, які ціною власного життя боронили незалежність України.

Опісля, учасники ходи вирушили до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні, де місцеве духовенство відслужило заупокійну літію.

В.о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, заступник голови районної ради Алла Мельник, представники міської ради разом із численною скорботною громадою краю запалили лампадки в пам’ять загиблих на Майдані.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3928

Галерея зображень