Версія для друку
Субота, 21 грудня 2019 11:07

Театралізоване дійство до Дня святого Миколая

19 грудня 2019 року у районному будинку культури відбулося театралізоване дійство до Дня святого Миколая. 

19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих церкви – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, Він завжди приносив подарунки чемним діткам. Миколай і цього року та не оминув своєю увагою дітей Володимирщини.

У районний будинок культури 19 грудня 2019 року, завітав він не один, а із злою чаклункою, які намагались зіпсувати дитяче свято. Однак їй це не вдалося, адже у залі виявились лише чемні, слухняні та доброзичливі діти, які не прислухались до її поганих закликів.

Це свято традиційно не обходиться без подарунків, отож і Святий Миколай прийшов не з порожніми руками, кожному він вручив солодкий подарунок, а допомогли йому у цьому працівники районного будинку школяра та районного будинку культури. Приємний настрій дарували глядачам учасники народного театру “Відродження” ім. Б.С. Берези та вихованці районного будинку школяра.

ТЗоВ "Володимир-Волинський хлібозавод" пригостив діточок смачними гостинцями.

Серед глядачів, які поринули у атмосферу чарівного дійства та відчули себе в справжній казці, маленькі глядачі, що з’їхалися із усього району, їх батьки та вчителі.

Організатори свята подбали про те, щоб свято залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги до народних традицій. 

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 4119

Галерея зображень