Версія для друку
П'ятниця, 20 серпня 2021 10:35

Секрети успішного бізнесу безробітним відкривала Тетяна Пагуба

Як займатись улюбленою справою ще й отримувати за це матеріальну винагороду? Як розпочати свій бізнес з мінімальними витратами? З такими питаннями часто стикаються початківці-підприємці, що наважились відкрити свій власний бізнес.

17 серпня у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся захід до 30-річчя дня Незалежності України, а саме: зустріч з успішною та активною бізнес-леді, власницею ательє «Мережка» і магазину «Скриня Рукодільна» Тетяною Пагубою, яка поділилась секретами успіху.

Тетяна Юріївна займається виготовленням вишитих та в’язанних виробів, тому радо поділилась з присутніми секретами як перетворити хобі в прибутковий бізнес, розповіла про свій шлях до успіху. Вже маючи певний досвід створення та ведення власної справи, жінка радить тим, хто мріє займатися бізнесом: «Для того, щоб займатися підприємницькою діяльністю треба бути не лише ризиковою людиною, а й працьовитою. Якщо людина готова витрачати майже увесь свій вільний час та частинку душі в улюблену справу, – тоді і результати будуть, і приємні відгуки від людей».

«Я зичу всім слухачам, які присутні сьогодні на нашій зустрічі, вірити в себе і бути сміливими в своїх починаннях», - таким зверненням до присутніх завершила свій діалог Тетяна Пагуба .

Переглядів 4398

Галерея зображень