Версія для друку
Четвер, 10 лютого 2022 09:59

Державна підтримка спортивної галузі відбуватиметься з огляду на ефективність

В ході робочого візиту до Володимир-Волинського району заступник голови ОДА Андрій Ярмольський відвідав стадіон «Олімп» та міський спорткомплекс. Разом із головою райдержадміністрації Юрієм Лобачем і міським головою Ігорем Пальонкою він оглянув хід зовнішніх робіт та стан плавального басейну, який потребує ремонту.

«Уже другий рік на центральному міському стадіоні ведуться ремонті роботи - наразі прокладені поліуретанові доріжки, відремонтовані трибуни, планується облаштування доріжок бруківкою. А ще у планах ремонт басейну, на який, згідно з виготовленою ПКД, потрібно 9 мільйонів гривень» - зазначив Ігор Пальонка. Він також зауважив, що на базі спорткомплексу проводяться змагання всеукраїнського рівня, але видатки на його облаштування здійснюються здебільшого з місцевого бюджету. Проте цей об'єкт вартий, аби його включили у перелік тих, що отримають державне співфінансування.

Заступник голови ОДА погодився, що доцільно виділити з держбюджету кошти на ремонт спорткомплексу, зважаючи на те, що цього року у місті відкриють обласний спортивний ліцей, чиї учні також зможуть тут тренуватись. Крім того, Андрій Ярмольський наголосив, що державна підтримка спортивної галузі буде відбуватись з огляду на ефективність використання спортивної інфраструктури не просто широкими верствами населення, а й федераціями з різних видів спорту, які готують професійних спортсменів.

Переглядів 5771

Галерея зображень