Версія для друку
П'ятниця, 25 березня 2022 09:34

Вітання голови РВА Юрія Лобача з Днем Служби безпеки України

Служба безпеки є державним правоохоронним органом особливого призначення. Вона стоїть на сторожі законних інтересів держави та прав громадян, захищаючи від злочинних посягань суверенітет, конституційний лад, територіальну цілісність України, її економічний, науково-технічний та оборонний потенціал. А зараз, у воєнний час, органи СБУ щодня демонструють наочно, що вони є ефективним інструментом викриття й попередження злочинів проти життя, честі та гідності людей, боротьби зі злочинами російського агресора і його завербованих диверсантів.

Високим професіоналізмом, працездатністю, мужністю і відвагою ви заслужили визнання і повагу усього суспільства. Високо цінуємо ваше вірне служіння рідному народові, активний і послідовний внесок у справу утвердження авторитету Закону, збереження державності України.

З нагоди професійного свята бажаю всім працівникам та ветеранам Служби безпеки України міцного здоров’я, благополуччя, наснаги, людської шани, нових професійних успіхів та якнайшвидшої перемоги!

Голова РВА Юрій ЛОБАЧ

Переглядів 4264