Версія для друку
Субота, 30 квітня 2022 09:55

Вітання начальника РВА Юрія Лобача з Днем прикордонника України

30 квітня українські прикордонники відзначають своє професійне свято. Під час повномасштабного вторгнення Росії на нашу землю саме прикордонники першими зустріли окупантів на кордонах. Ці герої щодня охороняють наш спокій та дають відсіч агресору.

Шановні працівники Держприкордонслужби!

Вибрана вами дорога важка, але ви йдете нею гордо.  На ваших плечах цілодобова охорона державного кордону України на суші, морі, річках та озерах, здійснення прикордонного контролю та пропуску через державний кордон, охорона суверенних прав України, ведення розвідувальної, інформаційно-аналітичної та оперативно-розшукової діяльності на користь забезпечення захисту державного кордону України, участь у боротьбі з організованою злочинністю, протидія незаконній міграції, а тепер іще й боротьба з російським вторгненням.

Тож бажаю вам витримки і мужності, непохитності переконань, міцного здоров’я. успіхів у всіх професійних справах, добробуту, надійного тилу вдома, спокою та миру на всіх державних рубежах після перемоги, яку ви наближаєте усіма силами. Слава Україні!

Начальник районної військової адміністрації Юрій ЛОБАЧ

Переглядів 6944