Версія для друку
Вівторок, 21 червня 2022 15:35

Начальник РВА Юрій Лобач: внутрішній аудит організації є запорукою дотримання законодавства

21 червня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач провів нараду із керівниками структурних підрозділів, у яких протягом року був проведений внутрішній аудит. Про стан справ прозвітувала завідувачка сектору аудиту РДА Тетяна Стасюк. З аналітичної довідки стало відомо, що порушень у веденні документації в перевірених відділах і управліннях не виявлено, а допущені технічні помилки вдалось виправити відразу ж.

Серед основних зауважень до планів роботи відділів – відсутність у них заходів з проведення внутрішнього контролю та управління ризиками. Правки у плани роботи керівниками цих підрозділів були внесені негайно. З призначенням на посаду системного адміністратора розв’язана проблема порушення термінів оприлюднення нормативних актів на сайті РДА.

«Наш район один із лідерів у області в плані чіткості виконання законодавства, хотілось би, щоб так було і далі. Саме з такою ціллю проводиться внутрішній аудит у підрозділах адміністрації – усунення технічних помилок і неточностей дає добре підгрунтя для вдалого проходження перевірки зовнішньої», - зазначив у підсумку начальник РВА Юрій Лобач.

А загалом ця нарада стала й можливістю обговорити інші питання, зокрема, потреби у фінансуванні безпекових заходів у районному архіві.

На завершення начальник райвіськадміністрації звернувся до своїх колег із проханням максимально уважно і толерантно у цей важкий воєнний час, коли люди перебувають у постійному стресі, ставитись до громадян, які звертаються зі своїми проблемами і бідами, адже людяність і співчутливість мають бути одними з головних принципів роботи державних службовців.

Переглядів 7587

Галерея зображень