Версія для друку
Четвер, 11 серпня 2022 11:50

«Смілива гривня» від Нацбанку

З метою збору коштів на допомогу Збройним Силам України Національний банк України організував благодійну акцію “Смілива гривня”, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. Пункти збору монет відкриті в усіх відділеннях Ощадбанку та ПУМБу. Термін проведення акції - з 1 серпня до 31 жовтня 2022 року.

На сьогодні понад 14 млрд таких монет перебуває в обігу на загальну суму 5,09 млрд грн.  Банки отримують монети від населення та перераховують ці благодійні внески на спецрахунок Національного банку України на підтримку Збройних Сил України.

Мета проведення акції - зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги у боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

Ураховуючи вищезазначене, просимо Вас підтримати нашу благодійну акцію, проінформувати заклади освіти та територіальні громади Волинської області про збір монет на підтримку ЗСУ. Збір монет можна організувати в закладах дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти; в закладах професійної, фахової передвищої та вищої освіти; в бібліотеках, громадських приймальнях, магазинах, відділеннях пошти тощо.

За покликаннями ви знайдете інформаційні матеріали акції:

  • інструкція, яка допоможе організувати збір коштів колективами: http://surl.li/cqhkw;
  • реєстраційна форма для участі в акції (для отримання електронної грамоти про участь колективу в акції): http://surl.li/cqhjz;
  • посилання на сайт акції: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/;
  • макети етикетки для пластикової пляшки для збору монет та постера з брендом акції: http://surl.li/cponh;
  • матеріали для соціальних мереж для інформування громадськості: http://surl.li/cqhme.
Переглядів 6463