Версія для друку
Понеділок, 26 червня 2023 11:53

Інформація від Володимир-Волинського РТЦК та СП

Волинська окрема бригада територіальної оборони запрошує на військову службу за контрактом до 55 окремого батальйону територіальної оборони (в/ч А 7064).

Якщо Вам від 18 до 45 років, Ви вмотивовані, здорові, фізично розвинуті, і бажаєте наблизити нашу перемогу- допоможіть країні подолати ворога! Станьте плече о плече зі славетними воїнами ЗСУ! Підпишіть контракт зі Збройними Силами України, для цього Вам лише потрібно виявити бажання і звернутися до Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у м.Володимир.

Одразу на місці, у Володимир-Волинському РТЦК та СП Ви зможете написати заяву, щодо вступу на військову службу за контрактом, пройти медичну комісію, професійно-психологічний відбір та стати потенційним кандидатом на контракт!

Після підписання першого контракту ( для осіб рядового складу це 3 роки, для осіб старшинського, сержантського складу від 3 до 5 років) Ви отримаєте грошову допомогу у розмірі більше 20000 гривень . Усі військовослужбовці гарантовано отримуватимуть гідне щомісячне грошове забезпечення відповідно до штатного розпису та додаткову виплату під час періоду воєнного стану, перебування у зоні бойових дій.

За більш детальною інформацією та для оформлення документів   звертайтеся до Володимир-Волинського РТЦК та СП у відділення рекрутингу та комплектування за адресою: м.Володимир, вул.Січових Стрільців,3

Контактні телефони:

(03342) 3-10-11 – черговий;

(095) 447-63-13 – Валентин Олександрович;

(093) 669-17-66 – Оксана Володимирівна.

Переглядів 4314