16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Шановні краяни!

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України!

    28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю.

    Ще в листопаді минулого року Кабінет Міністрів України схвалив передислокацію військової частини Військово-повітряних сил України (ВПС) А0959 з Миколаєва до Луцька. Наразі в області шукають можливі варіанти вирішення соціально-побутових питань військовослужбовців, які виникають в зв`язку зі зміною місця проживання. Зокрема, на квартирному обліку у військовій частині А0959 перебувають та потребують забезпечення постійним житлом 199 військовослужбовців. Влаштування в дитячі садки потребують 50 їхніх дітей. В загальноосвітні школи – 83 дитини. Окрім цього, члени їхніх сімей потребують працевлаштування за спеціальностями. Найбільше серед переселенців – продавців, педагогів, медпрацівників та економістів. Нарада з питань передислокації з колишнім командиром авіабригади, а нині нардепом Юлієм Мамчуром, секретарем Луцької міської ради Григорієм Пустовітом та головою облдержадміністрації Олександром Савченком відбулася 26 червня 2018 року.

    Середа, 27 червня 2018 16:02

    Увага! Штормове попередження

    До уваги жителів Володимир-Волинського району!

    За прогнозами Волинського обласного центру з гідрометеорології вночі 28 червня 2018 року на території області очікується місцями сильний дощ.

    Протягом доби грози, пориви вітру 15-20 м/с. подекуди слабкий град.

    Відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2018 рік”, з 01.07.2018 року проведено автоматизований перерахунок пенсій у зв`язку зі збільшенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність із 1373 грн. до 1 435 грн.

    Волиняни, котрі відзвітувалися про отримані у 2017 році доходи,  сплатили до бюджетів 8,3 мільйона гривень ПДФО та 1,5 мільйона гривень військового збору.

    «Це кошти, що вже надійшли до держбюджету та місцевих бюджетів завдяки відповідальній позиції наших декларантів та якісному їх обслуговуванню з боку фахівців ДФС. Саме практика добровільного декларування доходів – один з важливих елементів податкової культури цивілізованого суспільства. Приємно відзначити, що нинішня деклараційна кампанія на Волині  пройшла на високому організаційному рівні. Зокрема, фахівці територіальних органів ДФС забезпечили належний рівень консультаційної допомоги громадянам, котрі звернулися до Центрів обслуговування платників з тим, щоб подати річну податкову декларацію», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.     

    Відповідно до пп. 266.4.2 п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) сільські, селищні, міські ради та ради об’єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, встановлюють пільги з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що сплачується на відповідній території з об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності, зокрема, юридичних осіб, релігійних організацій України, статути (положення) яких зареєстровані у встановленому законом порядку, та використовуються для забезпечення діяльності, передбаченої такими статутами (положеннями).

    Володимир-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України повідомляє, що Пенсійний фонд України запровадив сучасний механізм інформування громадян за допомогою СМС-повідомлень.

    Новий онлайн-сервіс дозволяє одержувати інформаційні розсилки такої тематики:

    Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення і майбутнє. Одна із таких - День прийняття Конституції України.

    Відтак, сьогодні, 27 червня 2018 року, у культурно-мистецькому центрі відбулися міськрайонні урочисті заходи з нагоди 22-ї річниці Конституції України, у яких взяли участь очільники району Наталія Василець та Роман Гук, працівники райдержадміністрації, представники установ та організацій, місцеве духовенство, громадськість краю.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua