16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Для забезпечення проведення перерахунків та підвищень пенсій, повного та своєчасного фінансування їх виплати за шість місяців поточного року до бюджету Пенсійного фонду України в області надійшло 1,9 млрд гривень власних коштів. За рахунок зазначених ресурсів та надходжень коштів по перерозподілу з різних джерел фінансування забезпечено виплату пенсій 267,7 тисяч пенсіонерів області. На ці цілі спрямовано близько 4 млрд гривень. Забезпеченість потреби га виплату пенсій власними коштами становить 46,5 %.

    Обговорення нового адміністративно-територіального устрою субрегіонального рівня Волинської області тривають. Сьогодні, 23 липня 2019 року, заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось провів нараду, на якій розглянули пропозиції Мінрегіону щодо удосконалення адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів регіону.

    Під час наради стало відомо, що облдержадміністрацією були направлені пропозиції на Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства щодо укрупнення районів та можливі конфігурації. Заступник начальника управління містобудування та архітектури Віталій Швай розповів, що деякі пропозиції міністерством були враховані, а деякі – ні.

    Підстави для відмови в укладенні договору про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування для непрацюючих пенсіонерів відсутні.

    Водночас повідомляємо, що сплачені суми єдиного внеску відповідно до укладеного договору про добровільну участь поверненню не підлягають.

    Волинська митниця ДФС, у доповнення до роз’яснення Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо підтвердження країни походження товарів, включених до переліку заборонених до ввезення на митну територію України, інформує про таке.

    ХВОЩ НЕ ЛЮБИТЬ ВАПНА І СИДЕРАТІВ,

    Хвощ росте на кислих грунтах, тож найперше треба знизити їх кислотність. Для цього додайте у грунт речовини з вмістом вапна. Це - кальцит, доломіт, вапняк, відходи цукрового виробництва, гашене вапно та інші. Однак, при цьому способі у грунті значно зменшується вміст поживних речовин, адже вапно їх поглинає. Все ж, якщо використаєте цей спосіб, уважно читайте інструкцію і дотримуйтесь пропорцій.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua