19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 31 жовтня 2017

    Основним принципом належного захисту населення, майна, територій та навколишнього природного середовища від надзвичайних ситуацій є впровадження комплексного підходу до вирішення завдань, взаємоузгодженість заходів, готовність та відповідальність всіх суб’єктів забезпечення цивільного захисту.

    З цією метою, сьогодні, 31 жовтня 2017 року, відбулося штабне тренування з питань цивільного захисту: «Взаємодія органів виконавчої влади району, виконавчих комітетів сільських рад з військовими частинами у випадку виникнення НС на території району», у якому взяли участь завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрій Ліщук, командир-полковник військової частини А 1008 Олександр Жакун, начальник Державної пожежної частини № 7 В’ячеслав Процюк, представники Зимнівської та Оваднівської сільських рад.

    Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» щодо удосконалення деяких положень»

    29 жовтня 2017 року у Володимир-Волинському районі відбулися вибори у двох новостворених ОТГ. До існуючих уже Зимнівської сільської та Устилузької міської рад долучилися ще Оваднівська та Зарічанська об'єднані територіальні громади.

    Відтак, голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук сьогодні, 31 жовтня 2017 року, провели нараду із головами усіх об’єднаних громад, що функціонують на території району.

    У ІІІ-му кварталі 2017 року в межах здійснення дозвільної діяльності у сфері використання ядерної енергії Північно-західна Інспекція надавала суб’єктам господарської діяльності Волинської області адміністративні послуги з ліцензування окремих видів діяльності у сфері використання ядерної енергії.

    Традиційно початок робочого тижня у Волинській обласній державній адміністрації розпочався з оперативної наради у керівника найвищої виконавчої гілки влади в області Володимира Гунчика. Yа порядку денному – ряд важливих питань, серед яких: підсумок роботи за минулий тиждень та плани на перспективу.

    Саме таку позицію озвучив заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Нагадаємо, що в п’ятницю, 27 жовтня 2017 року, відбулася відеоселекторна нарада під головуванням Віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка щодо початку опалювального сезону в Україні. Урядовець зупинився на декількох основних аспектах. По-перше, у домівках українців повинно бути тепло і саме органи місцевого самоврядування несуть усю відповідальність за стан підготовки до опалювального сезону. Тим паче, що фінансовий ресурс, яким вони розпоряджаються, дозволяє зробити це якісно. Натомість державні адміністрації повинні координувати та допомагати, у разі виникнення складних ситуацій. Окрім того, Геннадій Зубко нагадав і про кримінальну відповідальність за неналежне виконання своїх обов’язків.

    Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про ратифікацію Протоколів № 15 та № 16 до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод», прийнятий Верховною Радою 5 жовтня.

    Ратифікація зазначених протоколів засвідчує прихильність України до ідей і цілей Конвенції – поваги та захисту прав і основоположних свобод людини в Європі, а також підтверджує намір України брати активну участь у реформуванні Європейського суду з прав людини з метою підвищення його ефективності. Прийняття закону забезпечить посилення ролі Європейського суду, що сприятиме імплементації Конвенції у національну правову систему.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua