18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 22 червня 2018

    25 червня 2018 року 0 12.00 год. у приміщенні районного будинку культури відбудеться  чергова атестація народних аматорських колективів Володимирщини: хору культпрацівників «Любисток», хору ветеранів війни і праці «Пам’ять», ансамблю танцю «Дружба» районного будинку культури та фольклорного колективу «Джерело» будинку культури с. Красностав.

    Запрошуємо усіх поціновувачів української пісні та танцю відвідати захід.

    Щороку 22 червня в Україні вшановується пам’ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Відбулися скорботні заходи сьогодні і на Володимирщині.

    На площі Героїв зібралися представники влади, серед яких голова райдержадміністрації Наталія Василець та заступник голови районної ради Алла Мельник, працівники організацій та установ краю, громадськість. Духовенство усіх конфесій звершило літію.

    2018 рік – рік століття започаткування сучасної української державної служби, яка своїм корінням сягає доби княжої Русі й набуває свого розвитку за козацьких часів Богдана Хмельницького, коли паралельно з військовою структурою була розвинута ієрархія цивільних посад. Як окремий інститут національної держави державна служба в її нинішньому розумінні (зі статусом державних службовців, урегульованим законом, з уповноваженнями цих посадових осіб на здійснення функцій держави) з'явилася 1918 року – за Гетьманату Павла Скоропадського.

     

    Африканська чума свиней – небезпечна хвороба, яка завдає чималих збитків економіці України. А вся проблема в тому, що хворобу у свиней неможливо лікувати, єдиний вихід – утилізувати хвору тварину. То ж для того, щоб вберегти власне господарство від АЧС, потрібно дотримувати кількох правил.

    Забезпечити депопуляцію диких свиней негайно – таке рішення прийняли під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 21 червня 2018 року під головуванням Олександра Савченка.

    Про вже вжиті заходи з ліквідації спалаху африканської чуми диких свиней поінформував начальник Головного управління Держпродспоживслужби в області Богдан Лозинський.

    Уряд зробив важливий крок на шляху до монетизації субсидій. Передбачається, що вже в наступному опалювальному сезоні субсидії будуть видаватися живими грошима, які в результаті ощадливого використання енергоресурсів можна буде використати на свій розсуд.

    Однак перехід до монетизації можливий тільки в тому випадку, якщо система субсидій буде соціально справедливою – державну допомогу будуть отримувати ті, хто дійсно її потребує. Започаткована кілька років тому ініціатива надання прямої допомоги уразливим верствам населення у вигляді субсидій довела свою ефективність. Втім, з часом вона стала потребувати удосконалення – передусім в бік збільшення адресності.

    Про перші здобутки трансформації охорони здоров’я на засіданні Кабінету Міністрів України розповіли заступник міністра охорони здоров’я України Pavlo Kovtonyuk та голова Національної служби здоров’я України Oleg Petrenko.

    У липні принцип «гроші йдуть за пацієнтом» запрацює у 149 комунальних та 12 приватних поліклініках і амбулаторіях, в яких працюють сімейні лікарі, педіатри та терапевти.

    Дорогі співвітчизники!

    Цього дня 77 років тому розпочався найкривавіший період Другої світової війни. У жорстокому протистоянні колишніх союзників - сталінського та гітлерівського тоталітарних режимів - загинули десятки мільйонів людей.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua