16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 06 листопада 2017
    Понеділок, 06 листопада 2017 16:52

    14 ОМБр повертається додому

    Доволі важко знайти на мапі антитерористичної операції населений пункт, де б не брали участь у військових операціях підрозділи 14 окремої механізованої бригади та 1 окремого мотопіхотного батальйону, що входить до складу бригади. Попри доволі молодий вік, її бойовий шлях вже ознаменувався звитяжними подвигами.

    Ось уже півроку ведуться активні ремонтні роботи на дорозі Н-22 Рівне-Луцьк-Устилуг, куди входить не лише заміна дорожного покриття, а й благоустрій обочин, встановлення освітлення біля населених пунктів та ремонт автобусних зупинок.

    Як зазначалося уже раніше, відрізоку шляху, на якому проходить ремонт пролягає через три сільські ради району: Березовичівську, Хобултівську та Хмелівківську. На їх території поточного ремонту потребують 5 павільйонів. Це зупинки біля сіл Березовичі, Яковичі, Микуличі, Підгайці та Хобултова.

    - До завершення поточного року залишилося менше двох місяців. І від їх результату залежить старт нового 2018 року, -  саме так розпочав свою доповідь директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації Ігор Никитюк сьогодні, 6 листопада 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    8 листопада 2017 року голова райдержадміністрації Наталія Василець проведе виїзний прийом громадян у населених пунктах Устилузької міської ради:

    - 9.00 - 9.30 - с. Ворчин (приміщення ФАПу);

    - 9.45 - 10.15 - с.  Зоря (приміщення колишньої сільської ради);

    - 10.30 - 11.00 - с. Турівка (приміщення ФАПу);

    - 11.15 - 11.45 - с. Стенжаричі (приміщення колишньої сільської ради);

    - 12.00 - 12.30 - с. Полум'яне (приміщення ФАПу).

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді бере участь у виконанні соціальних програм шляхом проведення соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю, зокрема, забезпечення соціального супроводу та патронажу, соціальної профілактики і реабілітації.

    До сфери педагогічного впливу відділу освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської районної державної адміністрації входять 9 дошкільних навчальних закладів, 5 ЗОШ І-ІІІ ступеня, 5 ЗОШ І-ІІ ступеня, 6 ЗОШ І ступеня та 2 позашкільних заклади – це районний Будинок школяра та дитячо-юнацька спортивна школа. Про це вкотре нагадала під час традиційної оперативної наради , що відбулася сьогодні, 6 листопада 2017 року, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун.

    Об’єднані територіальні громади створено, голів обрано, тож нині – час братися до рутинної, але вкрай необхідної для успішного старту роботи. Саме тому голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив головам райдержадміністрацій та керівникам профільних структурних підрозділів облдержадміністрації починати активно працювати із ОТГ. До завершення року зосталося лише два місяці, тож за цей час в ОТГ мають сформувати виконавчі структури та напрацювати бюджети. Зрозуміло, що практична допомога знадобиться.

    У День ракетних військ і артилерії ЗСУ Президент Петро Порошенко нагородив військовослужбовців. Державні нагороди Верховний Головнокомандувач ЗСУ вручив під час відвідування практичного заняття з питань нарощування бойових спроможностей ракетних військ і артилерії в одній із військових частин ЗСУ на Київщині.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua