19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Головна>Відомості про район >Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 19 березня 2018
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 19 березня 2018

    В рамках щорічної загальноєвропейської акції «Крим – це Україна» на Театральному майдані обласного центру Волині 18 березня 2018 року відбувся флешмоб за участі активістів громадської організації «Кримські татари Волині», інших громадських організацій області, молоді, небайдужих мешканців міста.

    У своєму виступі голова громадської організації «Кримські татари Волині» Сервер Зейнедінов подякував присутнім за підтримку, розповів про політику Російської Федерації в окупованому Криму, яка змусила корінне населення півострова покидати рідні домівки, шукаючи порятунку від переслідувань за національною ознакою, та висловив сподівання на швидке повернення кримських татар на рідні землі українського Криму.

    Понеділок, 19 березня 2018 17:01

    Бюджет області виконано на 115%

    Про підсумки виконання місцевих бюджетів області у січні – лютому та завдання з наповнення бюджету в березні поточного року говорили сьогодні, 19 березня 2018 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика. 

    Зокрема, зі слів директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ігоря Никитюка, за попередніми даними у січні-лютому 2018 року зведений бюджет області виконано на 115 % до запланованих показників, понадпланові надходження становлять майже 80 млн грн. Виконання обласного бюджету за доходами складає 101,8 %, понад план надійшло 1,7 млн грн.

    Понеділок, 19 березня 2018 16:29

    До уваги громадських формувань району

    Відповідно до Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 9 лютого 2016 року № 395 (зі змінами), передбачено, що державна реєстрація громадських формувань може проводитися за заявою заявника шляхом звернення до фронт-офісів, зокрема, до центрів надання адміністративних послуг.

    Детальніше із Порядком можна ознайомитися перейшовши за посиланням http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0200-16

    Понеділок, 19 березня 2018 15:39

    Розвиток фермерства та кооперації

    Аграрний сектор є надзвичайно важливим для економіки та продовольчої безпеки країни. Сьогодні він забезпечує 12% ВВП і близько 40% валютних надходжень від експорту. Це вимагає від Уряду підтримання ефективного функціонування цієї галузі. І найбільший потенціал для її розвитку міститься саме у сфері малого та середнього бізнесу в селі.

    В Україні сьогодні налічується понад 33 тис. фермерських господарств. Це більш як 70% від загальної кількості економічно активних сільськогосподарських підприємств. Проте виробничий та соціальний потенціал фермерських господарств залишається нереалізованим. Рівень технічного оснащення, показники ефективності (зокрема – врожайність) здебільшого є значно нижчими порівняно із середніми та великими підприємствами. Щорічна втрата експортного потенціалу фермерських господарств оцінюється щонайменше у $350 млн. 

    16 березня в спортивному залі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с.Льотниче проведено першість району з волейболу серед дівчат ЗОШ І-ІІІ ступенів,  у якій взяло участь 7 команд.  

    Змагання, за словами директора Володимир-Волинської районної дитячо-юнацької спортивної школи, Володимира Гнатюка, проведені з метою фізичного розвитку, рухових якостей, морально-вольових рис характеру, пропаганди цього виду спорту серед учнівської молоді, ну і звичайно, визначення переможців.

    Понеділок, 19 березня 2018 14:37

    Передвеликодній майстер-клас запрошує

    888

    14 лютого 2018 року Кабінет Міністрів України вніс зімни до Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або боржників, де зазначено, що списання боргових коштів не стосується відтепер захищених видатків. Відтак, працівники управління капітального будівництва облдержадміністрації, чиї рахунки заблоковано за рішенням суду, через наявність боргів із державного та місцевого бюджетів, невдовзі зможуть отримати заробітну плату.

    З 9 по 18 березня 2018 року проходили ХІІ зимові Паралімпійські ігри в місті Пхьончхан, Південна Корея. За результатами змагань, в доробку збірної України – 7 золотих, 7 срібних та 8 бронзових нагород, завдяки чому команда закріпилася на 6 позиції у загальному медальному заліку. Про це та багато іншого говорили сьогодні, 19 березня 2018 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Сьогодні, 19 березня, вітання з нагоди Дня народження приймає Ліна Василівна Костенко — українська письменниця, поетеса-шістдесятниця. Лауреатка Шевченківської премії (1987), Премії Антоновичів (1989), Премії Петрарки (1994).

    6 лютого 2018 року набув чинності закон щодо вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів, який передбачає санкції проти тих, хто не сплатив аліменти.

    Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів" передбачає, що для злісних боржників будуть вводитися обмеження, які діятимуть до повного погашення боргу неплатником перед своєю дитиною.

    Сторінка 1 із 2
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua