Версія для друку
П'ятниця, 18 листопада 2016 14:50

Сила від хліба, хліб від землі

Сьогодні у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди цього свята, за участю голови районної державної адміністрації Наталії Василець, заступника голови районної ради Алли Мельник та очільників і працівників сільського господарства.

Український селянин був і залишається дбайливим господарем, який вміє працювати, впроваджувати нові технології, виробляти продукцію, яка має попит на внутрішньому та світовому ринках. Тому це свято сільських трударів - добра нагода підбити підсумки чергового сільськогосподарського року.

Розпочали урочистості із перегляду короткого документального фільму про розвиток і сьогодення сільського господарства Волині. Про здобутки аграріїв району у 2016 році розповів начальник управління агропромислового розвитку Юрій Кравчук. А із побажаннями міцного здоров'я, Божого благословення на щедрі врожаї, на достойне життя і щасливе многоліття до трудівників села звернулися Н.В. Василець та А.Р. Мельник і нагородили кращих хліборобів нашого краю грамотами Департаменту агропромислового розвитку Волинської державної обласної адміністрації та грамотами районної державної адміністрації.

Переглядів 4680

Галерея зображень