Версія для друку
Вівторок, 16 серпня 2022 13:46

Начальник РВА Юрій Лобач: спільними зусиллями сприяємо відбудові

16 серпня начальник райвійськадміністрації Юрій Лобач зі своїм заступником Віктором Фіщуком оглянули завершення робіт з ремонту даху на будівлі колишньої їдальні Володимир-Волинського агротехнічного коледжу. Відновлення покриття на цьому давно занедбаному приміщенні стало можливим завдяки співпраці РВА із сільгосппідприємствами району та акумулюванню фінансових зусиль для цієї важливої справи.

А поштовхом до її початку стало звернення про допомогу від керівництва 39-го ЗРП. Річ у тім, що на військових цього підрозділу було покладене завдання з організації поселення та харчування окремих громадян, що вимушено змінили місце проживання та роботи у зв’язку з повномасштабним російським вторгненням.

«Військові просили допомогти у відновленні харчоблоку, аби зняти з них щоденний обов’язок з доставки їжі та дозволити займатись питаннями суто оборонної роботи. Тож для початку ми знайшли фірму, яка розробила кошторис витрат на ремонт покриття приміщення, адже всі проблеми виникали через те, що дах протікав. Розрахунок склав орієнтовно 260 тисяч гривень, половина з яких мала бути використання на придбання необхідних матеріалів, а половина – за послуги будівельників. З листами та особистими проханнями підтримати фінансово цю ідею ми звернулись до керівників аграрних підприємств Волині. Завдяки їхній небайдужості та вправності спеціалістів і безкорисливості керівництва фірми «ДЕС-БУД» наразі можемо повідомити про завершення необхідних заходів з ремонту даху», - прокоментував начальник РВА та подякував усім, хто доклав зусиль до проведення ремонтних робіт.  

   Зокрема, до участі у зборі коштів долучились СБЕ «Україна Рівне» (Євген Дудка), ТОВ «Веселе-агро» (Ігор Антонюк), ТзОВ «Луга» (Федір Ляснік), «Прогрес» (Анатолій Вітрук), фермерські господарства «Кремеш» (Петро Камельчук), «Ромашка» (Роман Войтюк), «АіС-Агро» (Ігор Антощак), «Агроінвест-Топилище» (Оксана Трифонова), «Еліт -Ш» (Анатолій Шпур), «Волинь» (Анатолій Левчук), «Нива» (Андрій Ліпейко), приватне підприємство «Володимирівка» (Олександр Тищенко), СФГ «Юник» (Анатолій Микитюк), «Велес-М» (Андрій Міндзя), СТ «Ранчо» (Катерина Матвіюк), СВК «Перемога» (Віктор Гурський).

  Начальник районної військової адміністрації висловив щиру вдячність усім, хто відповідально поставився до ініціативи РВА та допоміг розпочати ремонт приміщення. В подальших і найшвидших планах – відновлення залу для прийому їжі – він потребує косметичного ремонту і заміни вікон. Для цього планують залучити кошти з інших джерел.

Переглядів 6965

Галерея зображень