27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2015 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 30 червня 2015
    Вівторок, 30 червня 2015 18:17

    Щаслива сім’я-міцна держава

    28 червня Володимир-Волинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, на базі Селецької ЗОШ I-II ступеня ім. О.Полонської, був проведений конкурс малюнків на асфальті «Щаслива сім'я-міцна держава». До цікавого заняття було залучено понад 30 дітей, які приймали активну участь у створенні малюнків та проявили свої творчі здібності, ініціативність та знання національних символіки. Всі учасники конкурсу отримали цінні подарунки.

    Новий футбольний сезон стартував 28 червня матчем за Суперкубок голови Володимир – Волинської районної державної адміністрації, де зійшлись минулий тріумфатор чемпіонату - ФК «Зимне» і володар кубку району - команда «Володимирівка». Важко було вважати когось явним фаворитом, бо обидві команди є потужні, але все ж більшість схилялася на бік команди із Зимного.
    Матч вдався надзвичайно захоплюючим, напруженим. Гра стартувала спокійно, можливо через те, що, все - таки, перша після великої перерви, та й відбувалася на нейтральному полі села Селець, згідно з бажанням команд – учасниць.
    Перший тайм був зіграний у нічию 0 : 0.
    У другому ж, з перших хвилин ініціативою заволоділи футболісти із Зимного. Рахунок було відкрито на 52 хвилині матчу. Автором першого забитого м'яча став Руслан Кротач, героєм другого - Ігор Пальонка. І третій, переможний гол команда здобула завдяки молодому гравцю і команди «Зимне» Вадиму Віню.
    Майже під завісу матчу, на 81 хвилині, команді «Володимирівка» вдалося відквитати один гол.
    Матч за Суперкубок закінчився з рахунком 3:1.
    Прекрасний кубок в руки капітана ФК «Зимне» вручив керівник апарату районної державної адміністрації Сергій Романюк. А завідувач сектору сектору у справах молоді та спорту Оксана Бігун нагородила команди грамотами.
    Офіційний футбольний сезон відкрився.

    Вівторок, 30 червня 2015 18:15

    Активні літні канікули у районі

    У дітей району активно проходять літні канікули. Немає домашніх завдань, з'явилося багато вільного часу. Кожен планує по - різному провести літній відпочинок. Екскурсії, розваги, веселі і радісні друзі. Де ж відпочиває наша районна дітвора?
    З 2 червня по 19 червня 2015 року в районі на базі загальноосвітніх закладів функціонувало 20 таборів відпочинку з денним перебуванням дітей, де відпочинком було охоплено 813 дітей пільгових категорій, віком від 7 до 17 років. З 22 червня на території району відкрито туристично-відпочинковий зліт «Юність», у якому охоплено відпочинком 80 дітей з загальноосвітніх навчальних закладів району. На відпочинок з районного бюджету виділено 177, 0 тис. грн.
    Вже п'ять дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і одна дитина - інвалід, оздоровилися в дитячому центрі «Молода гвардія».
    Діти нашого району залюбки проводять оздоровлення в ПЗОВ „Веселка", що у с. Терешківці Горохівського району. Тут створені всі умови для гарного відпочинку, набуття яскравих вражень, незабутніх зустрічей та захоплюючих мандрівок.
    З 15 червня ПЗОВ «Веселка» прийняла 36 дітей району. У таборі створені комфортні умови, аби діти почували себе не гірше, ніж вдома. Змістовно організовується дозвілля, яке насичене різноманітними культурно-масовими та спортивно-туристичними заходами - спортивними змаганнями, веселими естафетами, розважальними святами, шоу-програмами, інтелектуальними та спортивними іграми, конкурсами, дискотеками, піснями біля вечірнього багаття тощо. Для придбання путівок на оздоровлення діток пільгових категорій з обласного бюджету виділено 72, 900 грн.

    Вчасне і якісне надання адміністративних послуг громадянам є одним із важливих завдань, які виконують волинські земельники.
    Відтак, днями, за участі в.о начальника Головного управління Держгеокадастру в області Василя Василенка, було підписано спільний Меморандум про співпрацю щодо інформаційної взаємодії між Волинською облдержадміністрацією, Луцькою міською радою, Головним управлінням Держгеокадастру в області, управлінням Державної міграційної служби України та управлінням державної архітектурно-будівельної інспекції в області.
    Меморандум передбачає участь земельного відомства у процесах надання громадянам адміністративних послуг в електронному форматі. Волиняни на разі можуть отримати такі послуги на базі Луцького ЦНАПу, а найближчим часом таку практику запровадять і у районних ЦНАПах.
    «Це важливий початок, адже процес децентралізації влади не відбуватиметься без прозорості надання адміністративних послуг, а можливість отримати їх, не виходячи з дому чи офісу, ще більш спросить ці процеси для наших громадян. Волинські земельники готові й надалі розширювати спектр послуг, які надаватимуться за посередництвом мережі Інтернет, тим більше що державні кадастрові реєстратори нині працюють у всіх, без винятку ЦНАПах краю», - наголосив керівник земельної служби Волині Василь Василенко.
    «Запровадження електронних адміністративних послуг на базі ЦНАПів – ще один крок, зроблений з турботою про людей. Особливо це зацікавить представників малого та середнього бізнесу», - підкреслив посадовець.
    Зараз у ЦНАПі Луцька вже можна отримати перші електронні адміністративні послуги: видача архівних довідок, копій, витягів; видача витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки; видача копії рішення міської ради, витягу з протоколу сесії міської ради, витягу з протоколу засідання постійної комісії міської ради; видача довідки щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичної особи. В майбутньому перелік послуг буде розширюватися.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua