28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2016 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29            
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 11 лютого 2016

    Мін’юст цьогоріч розширює мережу центрів правової допомоги та відкриє по всій Україні понад 400 бюро правової допомоги, які прийдуть на заміну районним та міським управлінням юстиції. “Ми розширяємо систему безоплатної правової допомоги, яка виправдала своє призначення - це місця, де людина може отримати консультацію, послугу адвоката і реалізувати право на справедливість і на захист. Ми плануємо закінчити цей процес до кінця року», - наголосив міністр Міністерства юстиції України Павло Петренко під час спільної колегії Міністерства юстиції та Міністерства внутрішніх справ.

    11 лютого відбувся виїзний прийом громадян головою райдержадміністрації Наталією Василець у с. Хмелівка та с. Нехвороща. На усному прийомі були порушені питання щодо ремонту дороги напрямків Нехвороща-Микуличі та Хмелівка-Хобултова, щодо неякісного перевезення громадян по маршруту Володимир-Волинський-Нехвороща, а також питання щодо забезпечення додатковими ліками під реалізацію ФАПу с. Нехвороща.

    10 лютого у спортивному залі ЗОШ І-ІІІ ст. с.Суходоли відбулась першість району з баскетболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів за програмою ХІV Спартакіади школярів Володимир-Волинського району. Команди грали в двох групах за вихід у фінальну частину змагань. 

    10 лютого керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк взяв участь у підсумковій нараді медичних працівників району, в ході якої було обговорено роботу медичних закладів у 2015 році та окреслені напрямки роботи у 2016 році.

    10 лютого голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук взяли участь у відкритті меморіальної дошки учаснику АТО Ілляшуку Михайлу Миколайовичу у с. Галинівка. Розміщено меморіальну дошку у Галинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. У відкритті участь взяли командування та військовослужбовці військової частини, де проходив військову службу Ілляшук М.М. До меморіальної дошки були покладені живі квіти, а також прозвучав військовий салют. Згодом відбувся вечір пам'яті у с. Свійчів, в якому взяв участь колектив Турійського районного будинку культури.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua