16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Головна>Діалог влади з народом>Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 06 грудня 2021
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 06 грудня 2021

    6 грудня голова райдержадміністрації Юрій Лобач разом зі своїми заступниками, головою райради Віктором Хицем та Володимир-Волинським міським головою Ігорем Пальонкою відвідали місце розташування 14-ї ОМБр ім.князя Романа Великого, щоб привітати славетних воїнів із їхнім професійним святом – Днем Збройних сил України. На початку голова РДА зачитав вітальний адрес від голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка з нагоди 30-річчя утворення ЗСУ.

    У районі спостерігається спад захворюваності на коронавірус та збільшення кількості вакцинованих громадян. Порівняльну статистику провів традиційно у понеділок голова райдержадміністрації Юрій Лобач. Він, зокрема, зазначив, що якщо у середині листопада за тиждень лікарі виявляли до восьми сотень випадків заражень коронавірусом, то перший тиждень грудня приніс 487 нових хворих. 

    4-5 грудня, протягом вихідних днів, центри вакцинації та пункти щеплень працювали відповідно до встановлених графіків. Відтак, отримати вакцину мешканці населених пунктів могли у 16 спеціалізованих місцях. Роботу закладів вакцинації промоніторив голова райдержадміністрації Юрій Лобач. «Для зручності жителів району лікарі та медсестри працюють у трьох пунктах щеплень у Нововолинську, також у трьох – у Володимирі-Волинському, по одному – у місті Устилузі, селищах Іваничі і Локачі, селах Затурці, Привітне, Павлівка, Поромів, Литовеж, Березовичі та Овадне. Графік їх роботи з 8 до 19 години без вихідних. Протягом тижня медичними послугами з вакцинації скористався 6351 мешканець району», - зазначив голова РДА.

    5 грудня у Луцьку відбулась спартакіада між командами чотирьох районів області, організована з нагоди Дня місцевого самоврядування. Участь у ній взяли депутати місцевих рад. Потягом дня були проведені футбольний матч, волейбольні змагання, тенісний, шаховий і шашковий турніри. Ставши переможцями у волейболі, настільному тенісі як серед чоловіків, так і серед жінок, а також завоювавши призові місця у всіх інших видах спорту, в загальному підсумку команда Володимир-Волинського району посіла перше місце. Вітаємо чемпіонів спартакіади!

    3 грудня голова райдержадміністрації Юрій Лобач здійснив робочу поїздку в місто Нововолинськ, де разом із міським головою Борисом Карпусом оглянув приміщення колишнього МРЕВ, яке планується використати для розміщення штабу батальйону територіальної оборони – структури, яка функціонуватиме в районі відповідно до закону «Про основи національного спротиву», який вступить в дію з 1 січня.

    3 грудня у райдержадміністрації відбулась нарада, за участю заступниці голови ОДА Людмили Тимощук, голови РДА Юрія Лобача та його першого заступника Віктора Сапожнікова, заступниці начальника управління-начальниці відділу медичних кадрів та майнових питань управління охорони здоров’я Волинської ОДА Тетяни Трач, Володимир-Волинського та Нововолинського міських голів Ігоря Пальонки і Бориса Карпуса, гендиректорів медоб’єднань із цих же міст Тетяни Ващук і Олега Шипелика.

    Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних сил України! Вітаю вас із Днем Збройних сил України! Це свято має особливе значення. Адже Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та соборність. Практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни. Для Володимирщини українська армія назавжди буде залишатися гордістю, гарантом безпеки, адже саме тут дислокується народжена в боях славетна 14-та бригада ім. Князя Романа Великого.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua