19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Щопонеділкова нарада у голови райдержадміністрації
    Вівторок, 27 грудня 2016 07:36

    Щопонеділкова нарада у голови райдержадміністрації

    Негативним у шкільному процесі є рівень захворюваності учнів, який у порівнянні з минулим тижнем зріс на 4 % і становить 11, 5%.

    У районному будинку культури теж готуються до свят: з 28 по 30 грудня відбудуться новорічні дійства для дітей.

    Про запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в період відзначення новорічних та різдвяних свят доповів присутнім завідувач сектору з питань цивільного захисту Юрій Ліщук. Він зазначив, що не дозволяється  використовувати  для  обігріву  приміщень, де  проводитимуться  Новорічні  та  Різдвяні  свята, саморобні  обігрівачі. Також використовувати  джерела  відкритого  вогню  в  приміщеннях, де  встановлена  Новорічна  ялинка    й  проводяться  святкові  заходи. А ще заборонено включати   до  програми  виступів  номери  з  використанням петард, феєрверків, різноманітних  вогневих  ефектів.

    Нагадав Юрій Іванович присутнім і про гірлянди  з  послідовним  увімкненням  лампочок, які використовуються досить часто. Їх електропроводка є одноразовою і дуже делікатною. Тому ні в якому разі не можна проводити розвішування під напругою чи доручати цю роботу дітям. Під’єднання  гірлянд  до  мережі  належить  виконувати  тільки  за  допомогою  штепсельних  з’єднань.

    Керівникам установ, вихователям, вчителям - під  час  проведення  Новорічних  ранків, варто бути  особливо  відповідальними, уважними  і  організованими, не  застосовувати  для  ілюмінації  ялинки  свічки, “бенгальські  вогні“.

    При виникненні пожежі негайно викликати пожежну охорону за телефоном “101”.

    Під час організації та проведення заходів, пов’язаних із новорічними святами, слід, насамперед, дотримуватися однієї важливої вимоги: якщо в святі беруть участь понад 50 осіб, дозволяється використовувати приміщення, забезпечені не менш, ніж двома евакуаційними виходами, що відповідають вимогам будівельних норм, не мають глухих заґратованих вікон і розташовані не вище другого поверху.

    Особи, яким доручено проведення таких заходів, перед їх початком зобов'язані ретельно оглянути приміщення й переконатись, що вони забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежегасіння, перевірити справність засобів зв’язку, пожежної автоматики та сигналізації.

    Не дозволяється заповнення приміщень людьми понад установлену норму, зменшення ширини проходів між рядами, розміщення в проходах додаткових крісел, стільців тощо, повне вимикання під час заходів світла.

    Величко Л.А., начальник Пенсійного фонду, повідомила, що виплата пенсій за 2016 рік була здійснена в повному обсязі. І уже сьогодні розпочнеться фінансування за січень місяць 2017 року. На відділення поштового зв’язку  надійдуть виплати усім, хто отримував їх до 10 січня.

    -  Усе це для того, - зазначила Лариса Анатоліївна, - аби під час святкових днів не виникло затримки, оскільки, на початку наступного місяця у нас випадає багато вихідних.

     Бондарук О.Г., начальник управління фінансів, у своєму виступі наголосила на тому, що уже усі сільські ради затвердили свої бюджети на 2017 рік. Ці бюджети є самодостатніми та виваженими.

    На закінчення Наталія Василець дала ряд вказівок керівникам структурних підрозділів та побажала вдалого робочого тижня.

    Переглядів 2557
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua