19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Хай квітне щаслива моя Україна!
    Четвер, 24 серпня 2017 17:52

    Хай квітне щаслива моя Україна!

    Урочисто та велелюдно согодні, 24 серпня 2017 року, відзначили День незалежності України у Володимир-Волинському районі. Святкові заходи розпочалися із покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку та до символічної могили борцям за волю України. Далі усі урочистою ходою рушили до площі Героїв. 

    Вклонитися пам'яті усіх, хто відстоював незалежність нашої держави прийшли голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова районної ради Роман Гук, працівники структурних підрозділів РДА, представники установ та організацій району, місцеве духовенство і небайдужі жителі міста та району. 

    З головної сцени міста із вітальним словом до присутніх на святі звернулися голова РДА Наталія Василець і голова райради Роман Гук, міська влада, військові.

    Кращі із кращих за активну громадянську позицію, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розбудову і розвиток незалежної української держави були нагороджені Почесними грамотами і Подяками обласної державної адміністрації та Грамотами голови райдержадміністрації та районної ради: серед них працівники агропромислового комплексу, культури, медицини, освіти, наші захисники - воїни АТО, представники місцевого самоврядування.

    Далі урочисті заходи продовжило святкове дійство "Володимир у вишиванці". Позмагатися на кращий український стрій прийшли десятки жителів міста та району. 

    Конкурс відбувся у чотирьох номінаціях: старовинна, родинна, сучасна і дитяча вишиванки. Старовинні, до речі, викликали величезний інтерес, а їхні власниці не соромилися розповідати історії створення одягу. Привід для гордощів був у кожної з жінок – вишиванкам не один десяток років.

    Приємно зазначити, що більшість виробів не куплені, а подаровані найближчими людьми чи вишиті власними руками. Деякі з них мають цілу історію. Принаймні цим жителі Володимирщини ділилися зі сцени біля історичного музею, де проходив конкурс.

    Між номінаціями свої пісенні номери дарували гостям свята місцеві аматори сцени. А далі на усіх присутніх чекає святковий концерт за участі квартету "Luciano".

    "

    Переглядів 2573
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua