23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Затримки в реалізації Субпроекту є недопустимими, – Гунчик
    Вівторок, 29 серпня 2017 16:07

    Затримки в реалізації Субпроекту є недопустимими, – Гунчик

    З огляду на важливість вчасного впровадження компоненту «Капітальний ремонт та реконструкція приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини» на нараді також були присутні заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Кошарук (який також очолює групу управління Субпроектом і комісію з відбору), начальник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації, заступник керівника групи управління субпроектом Ігор Ващенюк, консультант з управління субпроектом Марія Адамчук, заступник начальника – начальник планово-технічного відділу управління капітального будівництва Волинської обласної державної адміністрації Святослав Наумчик, консультант з інженерних робіт Субпроекту Олександр Осмоловський, т.в.о. директора філії у Волинській області державного підприємства «Укрдержбудекспертиза» Ольга Мамедова, представники проектних організацій.

    Основним завданням зустрічі стало обговорення перебігу коригування проектної документації для об’єктів реконструкції/ капітального ремонту амбулаторій ЗПСМ першої фази будівництва, напрацювання шляхів співпраці для покращення якості проектних робіт для реконструкції/ капітального ремонту амбулаторій ЗПСМ другої фази будівництва та для здійснення експертизи проектної документації.

    Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик висловив невдоволення темпами здійснення проектних робіт для об’єктів реконструкції/ капітального ремонту амбулаторій ЗПСМ першої та другої фаз будівництва в рамках Субпроекту Світового банку. Він наголосив: від оперативності та якості роботи проектних та експертних організацій напряму залежать терміни реалізації будівельного компоненту, який важливий для Субпроекту в цілому і є одним із найбільших у плані грошового еквіваленту (на ці потреби виділяється понад 30% від загальної суми у 30 мільйонів доларів, що становить більш ніж 250 мільйонів гривень). Тому будь-які затримки в його реалізації є недопустимими, – резюмував мовець.

    Під час наради обговорили низку проблемних питань, які впливали на якість при розробці проектної документації для об’єктів реконструкції й  капітального ремонту амбулаторій ЗПСМ першої фази будівництва, через що зараз доводиться вносити чимало виправлень та коригувань. «Необхідно максимально напрацювати шляхи вирішення цих негараздів з метою уникнення аналогічних помилок при виготовленні проектної документації для об’єктів наступних фаз», – зазначив очільник області. Також Володимир Гунчик наголосив, що всі зауваження, які надходять до документації, повинні невідкладно опрацьовуватись відповідними організаціями та вноситись до проектів.

    Т.в.о. директора філії у Волинській області державного підприємства «Укрдержбудекспертиза» Ольга Мамедова звернулася з проханням приділяти більшу увагу вихідним даним та обстеженням об’єктів при підготовці проектної документації. Оскільки здійснення помилок на цій стадії призводить до того, що усю документацію доводиться переробляти практично від самого її початку.

    Володимир Гунчик наголосив на необхідності чіткого дотримання алгоритму дій (дорожньої карти), розробленої свого часу для використання всіма учасниками проектного етапу, і в першу чергу – замовниками проектних робіт та проектувальникам. Він запропонував проводити регулярні наради (не рідше, як один раз на два тижні) з представниками проектних організацій задля налагодження ефективної співпраці.

    Голова облдержадміністрації акцентував на необхідності прискорити роботу проектних та експертних організацій у виготовленні, внесенні виправлень і коригувань до проектної документації для об’єктів реконструкції й капітального ремонту амбулаторій ЗПСМ, здійсненні експертизи такої документації, для вчасної та успішної реалізації запланованих заходів.

    Представники проектних організацій натомість висловили готовність до налагодження тіснішої співпраці з замовниками та обласною адміністрацією з метою успішної реалізації поточного та подальших етапів робіт у рамках Субпроекту.

    Прес-центр Субпроекту

    Переглядів 2275
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua