25 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Дорога на Володимир-Волинський – пріоритет № 1
    Четвер, 14 вересня 2017 09:28

    Дорога на Володимир-Волинський – пріоритет № 1

    Анатолій Посполітак, начальник служби автомобільних доріг в області, зазначив, що станом на 13 вересня 2017 року роботи на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне виконано на 165,5 млн грн, з яких оплачено – більше 116 млн грн. 

    Як і було анонсовано раніше, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області звернув увагу на темпи виконання потижневого плану ремонту дороги. Нажаль, за результатами І декади вже виникло відставання: не укладено близько 6 тис. тон щебенево-піщаної суміші та асфальтобетону. Це роботи на суму майже 15 млн грн. Як пояснив підрядник, відхилення від плану виникло у зв’язку із затримкою подачі матеріалів залізницею. Свої корективи вносить й погода. Тому наразі відставання – 3-5 днів. Це ставить під загрозу завершення ремонту дороги у відведені терміни. Позиція голови облдержадміністрації в цьому питанні жорстка: необхідно звертатися до представників Львівської залізниці чи одразу в ПАТ «Укрзалізниця», аби якомога швидше вирішити проблему.

    – Докладіть максимум зусиль, аби завершити роботи на даній дорозі. Адже це гроші від митного експерименту, який діє лише до кінця року. Відтак, не відомо, які зміни відбудуться в законодавстві. Тому ще раз наголошую, що володимирська дорога – це пріоритет № 1, – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов, який також був присутній на нараді.

    Традиційно розглянули питання щодо облаштування узбіч, ремонту та встановлення зупинок, а також проведення освітлення. Голови райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування, на території яких відбуваються ремонтні роботи заявили, що узгодили зі службою автомобільних доріг розташування усіх зупинок. Що ж стосується освітлення, то вже 4 підприємства подали свої пропозиції для участі в тендері. Робота в даному напрямку триває.

    До слова, ремонтні роботи з облаштування дороги з Луцька до Володимира-Волинського «киплять». Щодня на цій ділянці автошляху працюють десятки одиниць дорожньої техніки, задіяні спецзасоби і робітники, які вкладають сучасне дорожнє покриття із гарантією якості.
    Нагадаємо, ремонт дороги з Луцька до Володимира-Волинського здійснюється за кошти перевиконання надходжень Волинської митниці.В цілому, орієнтовна вартість робіт цієї дороги- 700. 

    Переглядів 4825
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua