16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Представили нового керівника Волинського облавтодору
    Четвер, 09 листопада 2017 09:04

    Представили нового керівника Волинського облавтодору

    Підприємство «Волинський облавтодор» віднедавна має нового керівника. Ним став директор Старовижівської філії Микола Янчук. Офіційне представлення керуючого відбулось сьогодні, 8 листопада 2017 року, під час робочої зустрічі голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із тимчасово виконуючим обов’язки голови правління Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» Романом Косинським.

    Відомо, що початок роботи Миколи Павловича стане випробувальним терміном та показником його фахової компетенції, адже праця на керівній посаді потребує координації зусиль між структурними підрозділами області.

    - Я вас знаю як керівника філії. Ви справлялися зі своїми обов’язками досить непогано, однак зараз – зовсім інший рівень відповідальності, доведеться багато працювати. Можете розраховувати і на підтримку облдержадміністрації, – звернувся до директора Володимир Гунчик.

    Поряд із цим керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зазначив, що наступного року утриманням місцевих доріг займатимуться п’ять організацій. Як для керівників цих підприємств, так і для облавтодору 2018 рік стане періодом апробації нової системи роботи, яку неодмінно доведеться коригувати і змінювати задля кращого результату. І якщо вищезгадані підприємства зарекомендують себе у позитивному плані, роботи з ними продовжать і у подальшому.

    Окрім того, Володимир Петрович зазначив, що утримання доріг не повинно бути поверхневим або ж зосередженим лише на дорожньому полотні: догляд за узбіччями, з’їздами, знаками, – усе це повинно бути комплексом.

    Володимир Гунчик переконаний, що облавтодору потрібно нарощувати свій потенціал. Відтак, за два місяця Микола Янчук повинен репрезентувати перед столичним керівництвом бізнес-план структури на прийдешній рік.

    - Чекаємо від вас бізнес-плану і ефективної роботи. Ви повинні сформувати команду і бути конкурентоспроможними у своїй сфері, – звернувся до новопризначеного керівника Роман Косинський.

    На часі й технічне питання, адже фіксуємо в області потребу у професійній техніці для утримання доріг. Втім, і тут перші кроки вже зроблені: пропозиції щодо закупівлі кількох одиниць техніки включені до переліку об’єктів Державного фонду регіонального розвитку на 2018 рік.

    Наразі ж, нове керівництво готує план розвитку підприємства, бере участь у нарадах в облдержадміністрації, що стосуються дорожньої сфери та розпочинає підготовку до зимового періоду роботи.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 3989
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua