25 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Написання проектів, як шлях залучення додаткових фінансових ресурсів для розвитку громад
    Четвер, 14 грудня 2017 16:47

    Написання проектів, як шлях залучення додаткових фінансових ресурсів для розвитку громад

    Одним із найнеобхідніших і найсприятливіших факторів розвитку громади чи регіону є інвестиції. Причому інвестиції потрібні в усіх сферах - бізнесі, сільському господарстві, медицині, освіті, культурі, туризму. Наряду з цим важливим чинником розвитку території є залучення грантових коштів. Для цього необхідно уміти грамотно писати проекти, які могли б зацікавити донорів.

    Відтак, сьогодні, 14 грудня 2017 року, у райдержадміністрації розпочався дводенний семінар-тренінг «Проектний менеджмент». Захід був ініційований та організований відділом розвитку, інвестицій та європейської інтеграції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації та районної ради.

    Повний зал засідань районної адміністрації засвідчив, що тема написання проектів та участі у грантових програмах є доволі актуальною і цікавою для районної громади. Саме у цьому питанні органічно зійшлися інтереси влади і громадськості. Повчитися грамотно писати проекти зібралися разом голови громадських організацій, сільські голови, керівники і працівники районних установ, структурних підрозділів райдержадміністрації, активні представники сільських громад.

    Начальник відділу розвитку, інвестицій та європейської інтеграції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Катерина Підгурець у вступному  висловила упевненість, що для участі у тренінгу зібралися небайдужі зацікавлені люди, які використають набуті знання для конкретних справ, закликала активно включитися у роботу з написання проектів і спробувати реалізувати свої ідеї і задуми на користь громади.

    Модератор заходу – позаштатний викладач Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Маневицької райдержадміністрації Надія Савчук представила учасникам тренінгу дуже цікаву і змістовну презентацію, за допомою якої наочно продемонструвала усі етапи роботи над проектом - від пошуку внутрішньої мотивації і виникнення ідеї написання проекту до його реалізації.

    У залі не було тих, хто би нудьгував, бо треніг проходив у живій, інтерактивній формі. Учасники тренінгу висловлювали свої думки з приводу заданої тематики, працювали у групах, навчалися через інтелекуальні вправи, тести та змодельовані ситуації знаходити узгоджене колективне рішення, працювати у команді, при цьому відстоюючи свою думку. Активно обговорювали проблеми громад, які можуть бути вирішені шляхом залучення грантів.

    Учасники тренінгу отримали багато корисних і практичних знань і порад з написання проектів, які без сумніву стануть у нагоді, особливо тим, хто вже має чітки наміри розпочати цю роботу. 

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Переглядів 4112
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua