23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Хід виконання Програми розвитку культури, мистецтва, туризму та охорони культурної спадщини в районі на 2016-2020 роки обговорили на засіданні постійної комісії
    П'ятниця, 15 грудня 2017 15:37

    Хід виконання Програми розвитку культури, мистецтва, туризму та охорони культурної спадщини в районі на 2016-2020 роки обговорили на засіданні постійної комісії

    21 грудня 2017 року відбудеться пленарне засідання  п’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Попередннє обговорення проектів рішень, що виноситимуться на розгляд сесій відбувається на засіданнях посійних комісій. Відтак, учора, 14 грудня 2017 року працювала постійна комісія з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах  молоді та соціального захисту населення. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Наталія Василець, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун та провідний спеціаліст відділу культури та туризму Галина Руденчук.

    Одне із питань, що виносилося на розгляд - хід виконання Програми розвитку культури, мистецтва, туризму та охорони культурної спадщини в районі на 2016-2020 роки.

    - За попередніми розрахунками, для виконання передбачених Програмою заходів необхідно 18022,1 тис. гривень, - зазначила Галина Руденчук. - З початку 2017 року профінансовано 910 тисяч 400 гривень.

    Також доповідач проінформувала, що в ході реалізації даної Програми та з метою забезпечення закладів та установ культури додатковими надходженнями проводиться робота щодо нарощування обсягів надання платних послуг населенню, підвищення їх різноманітності та якості. Надаються платні послуги за проведення вечорів відпочинку молоді, батьківська плата за навчання, проведення екскурсій в Устилузькій дитячій школі мистецтв – музеї-садибі Ігоря Стравінського, ксерокопіювання у бібліотеках-філіях. Встановлена плата від здачі костюмів в оренду, вартість квитка на театральні вистави в районному будинку культури.

    У бібліотеки районної централізованої бібліотечної системи протягом 10 місяців  2017 року надійшло 1928 примірників книг на суму 129886 гривень, з них: 1835 примірників на суму 126920 грн. –  розподілені  Волинською державною обласною універсальною науковою бібліотекою імені Олени Пчілки,  43 примірники на суму 1387 грн. придбано з інших джерел  та 50 примірників книг на суму 1579 грн. – подаровані.

    З метою поповнення бібліотечних фондів  Володимир-Волинської районної централізованої бібліотечної системи періодичними виданнями у першому півріччі  2017 року з місцевого бюджету було виділено 29830 грн. За ці кошти передплачено 34 назви газет та журналів.

    З метою зміцнення матеріально-технічної бази за рахунок коштів місцевого бюджету в будинок культури с.Білин придбано музичні технічні засоби на суму 35,0 тис.грн., принтер та акумуляторний зарядний пристрій в районний будинок культури на суму 5,1 тис.грн.; за рахунок спонсорських коштів  в сумі 16,0 тис.грн. придбано костюми для вокальної групи будинку культури с.Свійчів. Всього на суму 56,1 тис.грн.

    Для потреб центральної районної бібліотеки придбано умивальник на суму 809 грн. за кошти спец рахунку.

     За рахунок коштів місцевого бюджету виготовлено проектно-кошторисну документацію на поточний ремонт центральної районної бібліотеки та проведено внутрішні ремонтні роботи на загальну суму 15,0 тис. грн., придбано матеріали для поточного ремонту приміщення районного будинку культури  на суму 11,6 тис.грн., проведено поточний ремонт приміщення будинку культури с.Пятидні на суму 3,1 тис.грн., поточний ремонт в будинку культури с.Овадне на суму 330,0 тис.грн., поточний ремонт приміщення клубу с.Поничів на суму 5,0 тис.грн. Всього на загальну суму 364,7 тис.грн.

    З метою енергозберігаючих заходів за рахунок коштів районного бюджету в сумі 107,0 тис.грн. в районному будинку культури проведено заміну в глядацькому залі вікон на металопластикові.

    У підсумку Галина Сергіївна зазначила: «Першочерговими завданнями залишаються питання фінансування сфери, відродження, збереження і примноження фольклору, організація змістовного дозвілля молоді, підвищення фахового рівня клубних та бібліотечних працівників, покращення організації та проведення семінарів, проведення: свят, фестивалів, оглядів-конкурсів, виставок, а також участь колективів аматорського мистецтва в обласних та Всеукраїнських заходах

    Результативними показниками виконання програми є покращення матеріально-технічного забезпечення установ культури, технічне оснащення, покращення якості надання культурних послуг.»

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

    Переглядів 4053
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua