16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Робоча поїздка першого заступника голови Волинської ОДА Сергія Мовенка разом з начальником військової адміністрації Юрієм Лобачем на шахту №9
    Середа, 28 вересня 2022 18:20

    Робоча поїздка першого заступника голови Волинської ОДА Сергія Мовенка разом з начальником військової адміністрації Юрієм Лобачем на шахту №9

    27 вересня перший заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Мовенко разом з начальником районної військової адміністрації Юрієм Лобачем провели нараду з шахтарями в приміщенні Володимир-Волинської районної військовій адміністрації.

    Делеговані представники копальні, які складають ініціативну групу, розповіли, що вкрай стурбовані станом справ на шахті №9, оскільки вже 18 днів гірники відмовляються спускатися у вибій в знак протесту проти призначення нового керівника. Заслухавши шахтарів, Сергій Мовенко та Юрій Лобач разом із головою Литовезької громади Оленою Касянчук відвідали об’єкт для вивчення ситуації.

    Вислухавши обидві сторони, а саме: новопризначеного керівника шахти Сергія Троцька та представників трудового колективу копальні, представники влади зазначили, що конфлікт обов’язково має бути усунений задля відновлення роботи, адже основним є те, щоб підприємство працювало і гірники вчасно отримували заробітну плату. На самостійний пошук компромісу між учасниками протистоянння, яке не дає повноцінно працювати підприємству, посадовці надали два дні. Протягом цього часу колектив разом із директором має обговорити ситуацію на шахті та напрацювати план подальших дій, якщо компроміс не буде знайдено та робота підприємства не буде відновлена, голова районної військової адімістрації Юрій Лобач буде готувати клопотання перед головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком щодо врегулювання даного конфлікту та відновлення роботи шахти на рівні Міністерства енергетики та вугільтої промисловості, а також Офісу Президента України.

    Переглядів 12436
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua