16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    14 грудня перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков та заступник голови Андрій Сторонський, заступник голови райради Андрій Оніщук та міський голова Ігор Пальонка, члени громадської організації «Спілка чорнобиль», небайдужі громадяни взяли участь у заходах з нагоди Дня ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

    Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг. Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом: https://thedigital.gov.ua/news/poslugi-z-perevezennya-zaliznitseyu-ta-aviatransportom-na-gidi

    13-14 грудня робоча група під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Віктора Фіщука працює в районі з метою детальних перевірок котелень бюджетних установ і закладів, які оплюються природнім газом. Додатковий моніторинг роботи паливних систем під час опалювального періоду проводиться на виконання доручення голови ОДА Юрія Погуляйка.

    У районі спостерігається спад захворюваності на коронавірус на фоні постійного збільшення кількості вакцинованих громадян. Зокрема, якщо у середині листопада за тиждень лікарі виявляли до восьми сотень випадків заражень коронавірусом, то аналогічний період грудня приніс 306 нових хворих. Місяць тому за один лише тиждень померли 33 особи, а за минулий тиждень – вдвічі менше.

    14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Лише завдяки їхній самопожертві вдалося локалізувати аварію та врятувати країну і світ від радіаційного забруднення. До ліквідації наслідків аварії було залучені тисячі фахівців різних професій. Отримуючи великі дози опромінення, інженери, будівельники, шахтарі, енергетики, водії, військові, лікарі - усі, хто пішов тоді не тільки за наказом, а й за покликом серця, зупинили невидимого і дуже підступного ворога.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua